Ocena kierowcy - Jeep Grand Cherokee IV Terenowy Facelifting
Przebieg:
3 tys. km
Okres użytkowania:
niecały rok
: ukłon dla producentów silnika i hamulców w tym aucie
Auto dla konesera, sztywniejsze i bardziej sportowe zawieszenie niż w odmianie 3.0 CRD i 5.7 HEMI, za tą cenę kupowałem w Niemczech nie otrzymam auta z takim silnikiem i o takich możliwościach
Silnik poezja, po odpaleniu brzmi jak najpiękniejsza muzyka dla uszu, natomiast wciskając pedał gazu obojętnie czy staliśmy w miejscu czy jechaliśmy 100 lub 150 km/h po prostu wciska nas w fotel,świetny silnik o świetnych mozliwościach
Nowa 8 stopniowa skrzynia biegów, uważam, że o wiele lepsze niż poprzednia w SRT, zmiana biegów niewyczuwalna
Auto w tej wersji sztywniejsze, sportowe zestrojone i niższe, nadaje sie tylko na drogi asfaltowe lub tory wyścigowe, wyjechałem w sylwestra do lasu i jak dla mnie auto za niskie ten Jeep nie nadaje się nawet w lekki teren, świetne hamulce stawiaja auto w miejscu
Jak dla mnie dobrze, ale żonie przeszkadzają szerokie słupki, jest to kawał auta, gdyby nie tylna kamera to byłby spoty problem z parkowaniem
Jak w poprzednikach wszystko po amerykańsku, świetna nowa gała od skrzyni biegów, świetne nagłośnienie
Daje radę, jeszcze w ciepłe dni świetnie schładzał teraz świetnie ogrzewa i robi to nawet szybko
Jak dla mnie ok, z tyłu pasażerowie nie narzekają, w bagażniku wożę pieska, bagażnik nie za duży kosztem koła zapasowego
Tego auta nie trzeba wyciszać, przecież kupiłem go dla silnika i chcę go słuchać podczas jazdy a nie na postojach
Auto kupowałem w niemczech, wiekszy wybór, o wiele niższa cena niz w polsce, gratis zimówki za 5000 zł
Za tą cenę konkurenci mogą tylko pomarzyć
brak
brak