Mocny, dynamiczny samochód rzucający sie w oczy, dopracowany w każdym szczególe
pięknie pracujące V8, z nieprawdopodobnym momentem obrotowym. Jestem przyzwyczajony do silników v8 mam BMW E30 735, ale to co pokazał Jeep bardzo mnie zaskoczyło
skrzynia działa perfekcyjnie QTII z O/D powoduje, że jazda w trasie czy poza drogą jest przyjemnością
Trzeba sie przyzwyczaić do Amerykańskiego bujania, moje wczesniejsze BM-ki lepiej trzymały sie drogi. Poza drogą utwardzoną super
Wysoko siedząc nie ma problemu z widocznością, bardzo dobrze przeszklona kabina
Miałem poprzednią wersję Jeepa i było nieciekawie, w tym modelu wszystko jest intuicyjne i nie stanowi problemu nawet osobom nie obytym w róznych modelach samochodów
Klima mrozi a ogrzewanie grzeje, szyby nie parują - o to w tym wszystkim chodzi
Mam 187 cm wzrosu i z przodu jest miejsca pod dostatkiem, z tyłu jeżdżą ze mną dzieci - jak twierdzą miejsca jest dużo. W takim razie wszystko jest ok
Perfekcja, czytałem że mosty szumią, słychać opony. W moim samochodzie jest tak cicho jak w BMW 7 a w E38 jest doskonale. Jednym słowem albo miałem szczęście albo inni użytkownicy twierdzący że z wyciszeniem w jeepie jest coś nie tak mają nie dokońca sprawne samochody
Jazda na benzynie może spowodować zawrót głowy miasto 25 l trasa 16l / 100 km. Po założeniu instalacji gazowej IV generacji ( sekwencja Prince ) relacje zmieniły się całkowicie. NADMIENIAM że zagazowałem pierwszy samochód a miałem ich ponad 40, nie żałuję tej decyzji bo mogę cieszyć się jazdą tym wspaniałym amerykańskim samochodem.
Kupiłem samochód 2 letni za 70 tys zł. z przebiegiem (udokumentowanym) 29 tys. zł. Pierwszy największy spadek wartości auto ma juz za sobą, teraz pozostaje cieszyc się jazdą tym wozem.
Polecam osobom zastanawiającym się nad kupnem jeepa grand cherokee z silnikiem 4,7 - naprawdę warto
Nic przykrego mnie nie spotkało, samochód użytkowany jest przez 2 lata i ma zrobione 32 tys km. Oby tak dalej
Brak, liczę że Jeep będąc kultowym i flagowym samochodem terenowym Ameryki poprawił błędy z poprzednich generacji tej marki
- zużycie paliwa dla silnika 4.7 i V8 4WD 238KM 175kW