klasyczny kształt , klasyczna terenówka z USA , wersaj która mamy to ORVIS , zielona kolor , złote napisy , dwu kolorowe skóry jasna kawa z mlekiem i zieleń + drewno , jasno kawowa dywaniki itd ,
hemi to już inna bajk chrom skóra jasna beżowa , nikolowane felgi 18 calowe , czarny kolor + niklowane lusterka , dvd nawigacja itd , ale dziadek Orvis i tak na cos w sobie czego nie ma ten najnowszy model . Tato ma VOLVO XC 90 to fajn tam jest tylko silnik V8 4,4 !!! (jak to przeczyt to koniec z niedzielnymi obiadkami u Rodziców )
teraz mam 5,7 hemi ten z ankiet jest w rodzinie od nowosci i teraz jeździ nim moja dziewczyna a ja jezdziem nim ostatnie cztery lata , dłatego na temat jego wypełniłem ankiete hemi ma zaledwie 7 miesiecy
niestety tylko cztery biegi do przodu , i juz zaczeła troszeczke , minimalnie szarpać
do tego bujania trzeba sie przyzwyczaic jak to w jeep´ach
cofanie bez czujnika to mały problem , ale da sie przeżyć
klasyka ostych kształtów , legenda to coś co pociaga .
z przodu ok z tyłu troszeczke mało miejsca na nogi .
i ten pomruk V8 5,2 coś wspaniałego , hemi juz tak nie mruczy
jeżeli mierzymy go miarą kosiarek szczególnie tych z pod znaku VW TDI to wypada bardzo źle , ale naszczescie to V8 nisko obrotowy który przy 160 - 180 potrafi spalić 11-13 litrów , która kosiaratak sie tak wyrobi i przejedzie 1000000 km na silniku .
lubi sie czasem zapalic jakaś kontrolka (pomarańcczowa oczywiście) , ale jest to do wybaczenia
może być
- zużycie paliwa dla silnika 5.2 i V8 4WD 220KM 162kW