Co tu dużo pisac, Cherokee ma cos w sobie co nie pozwala przestac o nim myslec:). Dwa tyg temu musialem go sprzedac ale juz rozgladam sie za nastepnym, mam audi a4 2,6, niby dobre auto ale nie ma tego czegoś:) lubie stare auta które mają dusze a Jeep właśnie ja ma:) Czekam teraz na przypływ gotówki, sprzedaje audi i juz tylko Cherokee:) Gorąco polecam!
Silnik jest chyba największym atutem tego auta, nie do zajechania, pieknie brzmi, nigdy nie brakuje mocy, swoje pali ale przy tej pojemności...:)
Przełożenia zmienia delikatnie, bez większych szarpnięc (oczywiście jeżeli tego chcemy:)), w trybie power jak rajdówka:)
Trzeba się przyzwyczaic, nie jest to osobówka ale osobiście bardzo dobrze mi się jeżdziło
Widocznośc bardzo dobra zarówno do przodu jak i do tyłu, bardzo łatwo wyczu auto podczas parkowania
Jak dla mnie wszystko jak powinno byc
W swoim klima nie działała ale mimo to w zimie grzało bardzo dobrze, w lecie tez nie narzekałem:)
Z przodu ok, z tyłu trochu mało miejsca ale ja jezdziłem tylko z przodu:)
Wyciszenie w sam raz aby słysze piękny dzwięk silnika
Swoje pali ale przy tych osiagach i pojemnosci nie mozna miec mu tego za złe. Ceny czesci zamiennych niskie, poza tym kto ma własny garaż i trochu chęci mozna wiele rzeczy zrobic samemu ze wzgledu na prosta budowe co uważam za duży plus:)
Drobne usterki elektryki,nic poza tym
Przez ponad rok nie zawiódł mnie ani raz:)
- zużycie paliwa dla silnika 4.0 i 185KM 136kW