ogolnie super auto ale do niecodziennej jazdy, jesli trafisz taki okaz jak ja to nie bedziesz chcial go sprzedac na chimy ludowe albo jak ci zona go nie skasuje....ale ona nie siada na lewym fotelu....
prawdziwy KOCUR....wdepniesz lekko a tylne koła strtują straszliwie....R6 pracuje fantastycznie, pomruk robi zamieszanie na ulicy...i prosta konstrukcja bez zbednej i psujacej sie elektroniki
automat zmienia biegi płynnie, wkreca sie powoli ale \"dziury\" nie zauwazylem, wazne aby dbac o olej i miec dobrego fachowca ktory bedzie pamietal o jego wymianie
ok ale mam teraz problemik z gumami na wahaczach i geometria, ale slyszalem ze to czesta usterka w tych autach, koszt zakupu i wymiana 2 szt na dolnych przednich wahaczach to ok 300 pln. oryginalne felgi dodaja mu straszliwego szyku
jest to stosunkowo niskie auto, widoczosc z przodu super, widac tylko długa maskę a na jej koncu KOTA dumnie rozlozonego a tak powaznie dookoła wszycho widac, tylko podziwiac swiat i miny przechodniów
funkcjonaly wewnatrz jednak nie posiadam wersji Long a widzialem ze tam jest wiecej miejsc z tylu, u mnie nie powala jednak na szczescie ja zasiadac tylko z przodu i na dodatek na lewym fotelu...
tutaj miewam problem zwlaszcza kiedy wsiadlem do auta lekko zmoczony deszczykiem i szyba przednia zaczela parowac nie bardzo wiem ktorym przelacznikiem ją szybko odparowac..jest ich za duzo, ale włączam klime i szybko problem znika
wysoki kierowca nie ma za duzo miejsca jednak elektryczne fotele na pewno ustawia ci je w wybranym poziomie , dodatkowo trzymaja wysmienicie na zakretach...ja odczuwam tylko siłe odsrodkowa, auto jedzie jak po szynach a 180 km na godz w zakret(nie kazdy rzecz jasna) to nie zaden problem
slychac tylki pomruk silnika , wydechu i wiatru przy otwartych oknach....nic poza tym, tłumi nierownosci pieknie. jesli zamkniesz okno czujesz sie jak prawdziwy gentelmen.....
tutaj nie powala rzecz jasna...ale najwiecej spalil ok 18 litrow przy ciezkiej jedzie, przy 130 czy 140 km godz wychodzi srednio 15 litrow a przy spokojnej udaje mi sie zejsc nawet do 11,5 l a 12 l to norma. Wiec kupujac to auto nie uzywaj go do codziennej jazdy, bo cie zrujnuje albo bedziesz musial wykupic jakies pole naftowe...dbaj o niego a odwdzieczy ci sie jak wsiadziesz do niego od czasu do czasu. koszt ubezpieczenia pelen pakiet 1500 pln w warszawie a tylko OC 700 pln
ceny nie sa wygorowane, ale zeby kupic cos konkretnego tak jak ja trzeba sie nachodzic...przypuszczam ze moj jest jednym albo jedynym egzemplarzem w kraju w stanie niemal perfekcyjnym...zabezpieczony przed korozją okleiną matową sprowadzony od 1 ego wlasciciela, poczciwego dziadziusia ze szwajcarii i 100 % niekrecony bezwypadek
nie zawiodl mnie jeszcze wcale, jezdze srednio 10000 rocznie ale sa to trasy ok 200 do 500 km wiec w trasie jest spoko nic stresujacego
wymienalem oryginalna belke tylna bo byla skorodowana i trzesło autem przy duzych predkosciach a tak poza tym narmale eksploatacyjne rzeczy, teraz radio cos wyswietlacz sie nie zapala ale mysle ze to nic powaznego