Lista ocen Iveco Daily III (85)

3,8
~bandzior81
Furgon 2.8 TD 110KM 81kW
mam go od 165000 trzy awarie dosyc drogie ale poza tym jestem zadowolony wersja max pojemny i pakowny jak wagon na węgiel tylko to zużycie paliwa mnie wykończy
3,5
~medyk
Furgon 2.3 TD 136KM 100kW
jeżdziłem masterami, sprinterami,iveco jest wygodne fotel kierowcy super długie siedzisko.
2,4
~Biopr
Furgon 2.3 TD 136KM 100kW
nie mam zastrzezen, poza skrzypiacymi amortyzatorami (Układ jezdny)
3,7
~bodek105@wp.pl
Furgon 2.8 TD 110KM 81kW
dobrze znosi przeładowanie,duży plus to rama.mocny silnik,dobrze przyspiesza.troche słaba jakość plastików konsoli.ogólnie miły samochód do jazdy.
4,2
~jarqu1
Furgon 2.3 TD 116KM 85kW
Jedyny samochód na ramie, oprócz Mascota Nie boi się dużych wag i wytrzyma prawie wszystko Silnik bardzo oszczędny, przy kontenerze 8-paletowym i pełnym załadunku ok 3t nie zdarzyło się żeby spalił więcej niż 12,5l
3,7
~BRAMET.Pl
Furgon 2.8 TD 103KM 76kW
silnik mocny i dosc cichy,wysokie spalanie(jest na bliźniakach i dość dlugi (paka 240x4,60) (Silnik)
3,9
~MG
Furgon 3.0 HPI 150KM 110kW
ciężko jeszcze wchodzą (ale może się to zmieni, mam nadzieję że na lepiej) (Skrzynia biegów)
3,2
~bonita5@op.pl
Furgon 2.8 TD 103KM 76kW
Jest vanem pakownym i tyle poza tym psuje sie bardzo czesto, wszystko co jest mozliwe.Lepiej kupic Forda, bardziej niezawodny i tansze czesci.Jest to pojazd ktory sluzy do pracy, a w pracy nie ma czasu na awarie wiec trzeba go sprzedac
4,2
~kurier
Furgon 2.8 TD 103KM 76kW
Silnik 2.8 bez turbo auto wdzięczne niskie spalanie robię nim 300 i więcej km. dziennie wystarczy dbać wersja średnia silnik ma tylko 85 km a ja nim śmiało worze po 1.5 tony (Silnik)
3,4
~bobi
Furgon 2.8 TD 110KM 81kW
osiągi doskonałe elastyczność również jedyna zaleta tego auta poza możliwościa sporego przeładowania:), spalanie w normie (Silnik)