: silnik idzie jak burza chlonie przestrzen choc tylko dwa serwisy,ktore robia te silniki
: glowica
Przeniesienie napędu
: po roku 1997 przejsciowka problemy z napedami
: korozja tylnych drzwi
choc auto pochlonelo nie male pieniadze to warte jest zakupu bo koszt zakupu plus koszt naprawy i tak jest nizszy od kupna nowego auta terenowego goraco polecam!!!!
SILNIK JEST CHYBA NAJSLABSZA STRONA TEGO AUTA.PRZED NAPRAWA GLOWNA CHODZIL JAK SIECZKARNIA STUKAL PUKAL TRZASL SIE POGRZEBALEM W NECIE I TRAFILEM NA WASZA STRONE POJECHALEM DO TEGO FACHOWCA W BYDGOSZCZY.EFEKT PRZESZEDL NAJSMIELSZE OCZEKIWANIA.DOSTALEM DOKUMENTACJE NAPRAWY NA MAILA SZCZEGOLOWY OPIS NAPRAWY WIDZE ZE GO KTOS POLECAL I JA DOKLADAM CEGIELKE SUPER TAKIEGO POZIOMU OBSLUGI NIE MA W ZADNYM SERWISIE W KRAJU TANI MOZE NIE SA CHOC ZA ROBOCIZNE WZIELI NIEDUZO PODAJE WAM KONTAKT FIRMA NAZYWA SIE BOROCH SERVICE MAM DWA TELEFONY 0698150101 0523225286 I TO SA FACHOWCY Z PRAWDZIWEGO ZDAZENIA SILNIK TERAZ CYKA JAK ZEGARECZEK MA NIESAMOWITE PRZYSPIESZENIE CHODZI CICHUTKO ZEPRAWIE GO NIE SLYCHAC JESTEM BARDZO ZADOWOLONY
MAM RECZNA WYMIENIL SERWIS OLEJ I CHODZI CICHUTKO
SWIETNIE TRZYMA SIE DROGI CHOC PRZECIEZ MA WYSOKO SRODEK CIEZKOSCI SUPER W TERENIE POLECAM!!!!!!
AUTO PRZESZKLONE CHOC KOLO ZAPASOWE OGRANICZA WIDOCZNOSC POMAGAJA OLBRZYMIE LUSTRA JAK W SALONIE
JEDZIESZ JAK W SALONIE SZCZEGOLNIE W WERSJI CITATION
KLIMATYZACJA DWUSTREFOWA SUPER MINUSEM DROGIE FILTRY KLIMATYZACJI
SUPER W POROWNANIU Z PATROLEM!!!!
SILNIKA NIE SLYCHAC JAK PRACUJE JEST IDEALNIE WYCISZONY!!!
JAK na pojazd 2.5 tony spalanie 9 litrow oleju jest idealne w miescie wzrasta do 11 litrow
niska cena zakupu drogie czesci zamienne
Po zrobieniu silnika nie bylo juz zadnych usterek chodzi jak zegareczek minusem czesta wymiana oleju(co 7500 km)i 2 filtrow
jest nie zawodny pali w najlepsze mrozy po zrobieniu silnika
- zużycie paliwa dla silnika 3.0 DTI 159KM 117kW