Przeniesienie napędu
: klasyczny naped,z przeniesieniem napedu 4x4,wtedy kiedy trzeba,funkjonalny w terenie,bardzo przydatny zima na sniegu.4x4 z prawdziwego zdarzenia,nie zaden bajer podnoszacy cene w aucie
po niecalym roku uzytkowania wszystko jest w porzadku.codziennie uzytkowane.jak go kupilem to dla swietego spokoju zmienilem pasek rozrzadu,sprawdzilem hamulce,wymienilem opony na nowe,uklad wydechowy-koncowke, oczywiscie olej i ...jezdze.
bardzo dobry silnik,cichy,podobno od hondy
automatyczna,czasami jakby ciezko lapala z szybszego startu spod swiatel, no ale to nie woz sportowy tylko terenowy
dobrze trzyma sie drogi,na zakretach.dzielnie znosi wyboje
dla mnie nie ma problemu w tym aucie z widocznoscia.oceniam na piec.
tu tez nie mam zastrzezen,mysle ze ergonomia jest na poziomie
wedlug mnie za wolno podgrzewa sie wnetrze zima,
miejsca jest wystarczajaco jak na zgrabna rodzinna terenowke.piec osob i bagaz mieszcza sie wygodnie
bardzo cicho w aucie,silnik tylko ladnie mruczy.mozna swobodnie sluchac muzyki lub rozmawiac.
jezdze w usa,tu inaczej oblicza sie spalanie,wedlug producenta powinien przejechac 100 mil na 20 galonach w miescie i na 17 poza miastem.jak obliczalem na swoj sposob to starczylo mu 5,5 galona na 100 mil.oczywiscie wynik przyblizony.to co podalem w tabeli ze spalaniem to jest orientacyjne.nie robilem dokladnych obliczen.
bardzo dobre auto za rozsadne pieniadze
nie mialem zadnych problemow
nie mialem zadnych problemow
- zużycie paliwa dla silnika 3.2 i V6 24V L 4WD 208KM 153kW