Trwały lakier 2x grubszy niż w dzisiejszych kompaktach i 3x grubszy od Fiata i niespodzianka - praktycznie brak zarysowań. Szyba przednia też wytrzymała po przyjęciu kilku strzałów z kamienia. Mój pierszy pick-up i niespodzianka - wcale niesłychać zawieszenia ale wiadomo całość jest dość daleko od miejsca kierwcy. Super dźwięk z dolby surround i głośnikami w podsufitce w standardzie. Gwarancja na 5 lat z pełnym assistance na Europę!
Trochę głośny na zimno. Na ciepło ok. Od 100 km/h w górę i tak nie wiesz że go masz tylko wiatr i opony słychać. Ładnie ciagnie od 1300-1400 obrotów dwie turbiny więcej niż dają radę. Nie mam problemów z DPF. Dobrze wypala i nierozrzedza oleju
Ciekawie zestopniowany manual - musiałem się przyzwyczaić do jakich obrotów krecić na poszczególnych biegach aby na wyższym nie ciągnąć od samego dołu i nie męczyć turbiny jak nie trzeba
Jak wspomniałem nie słychać że istnieje. Wspomaganie ok.
Duże lustra, wysoko, wszystko widać - super
Cykorłapki, 6 miejsc na napoje z przodu, 4 z tyłu..(ok, doliczyłem po 2 z przdu i tyłu w kieszeniach drzwi), 3 schowki z przodu i+ w podłokietniku
Latem klima mega wydajna. Zimą ciepła też dużo. Nie zauważyłem aby silki nagrzewał się znacząco dłużej (w serwisie powiedzieli że ktoś się skarżył) niż w Avensisie 124 km diesel. Jedna uwaga jak jest zimno to klima pracuje tylko jak jest włączone odraszanie przedniej szyby.
Niedoceniona sprawa - duże wygodne fotele. Dużo miejsca na nogi i na szerokość tak w 1 jak i 2 rzędzie
No cóż mogłoby być lepiej. Szczególnie jak jest zimny.
Tanie przeglądy jak na ASO.
Dużo dobrego samochodu za rozsądne pieniądze
Brak i mam nadzieję, że tak zostanie jak od 4 lat w Subaru mojej żony
Wiadomo - brak