Przeniesienie napędu
: Niesamowite wrażenia z jazdy tym klocem w automacie. No prawie jak a6
: Kierownica jest wykonana z nietrwałego materiału i sę rwie.
Pokonując codziennie ok. 300 zakretów po alpejskich serpentynach, zajeździłem już wiele pseudo 4x4 napędowych aut. Isuzu jako pierwsze nie ma problemu z takim obciążeniem ( różnica wysokości 960m). I mimo, że zakręty pokonuje jak Titanic, to i tak mam wrażenie że chciałby jeszcze ciągać kłody.
To pierwszy prywatny diesel w mojej stajni, i jestem miło zaskoczony. Silny i dynamiczny. Wystarczający.
Rewelacja! Serwisowans na czas odwdzięcza się płynną i dynamiczną pracą. Poprzedni właściciel orał tym autem( tartak) ale i serwisował. Ja dziś nie mam problemu
Nie jestem specjalistą, ale przyszutrowane starty, złapane pobocza, wydaje się w porządku. To nie obniżona osobówka. I tak bardziej zwarty w prowadzeniu niż nissan pickup.
No słupki są bo to nie tył tramwaju. Ale widać jak się chce zobaczyć
W pożądku.
Mógłby szybciej chłodzić w upał. Ale może to kwestia czynnika. Jeszcze nie byłem sprawdzać.
Przód ustawi siė pod każdego, wygodnie. W tyle... No cóż, na dłóższą trasę wrażenia jak z sindbada.
No niestety i stety słychać te bociany. Ale rewelacyjne nagłośnienie załatwia sprawę
Serwisy wychodzą porównywalnie z autami tej klasy, nie ma tak, ze akurat isuzu jest wiele droższy niż nissan, amaroi i hiluxy z pewnością droższe.
Myślę że tyle powinien kosztować nieco toporny wół roboczy, który chce pracować i nie zawodzi. Po moich wcześniejszych doświadczeniach wiem że to najrozsądniejszy zakup do pracy, dojazdów w ciężkim terenie i wreszcie bez strachu, że się zagrzeje, przegrzeje, piardnie czy umrze
Na tę chwilę brak jakichkolwiek usterek.
Brak
- zużycie paliwa dla silnika 3.0 D 163KM 120kW