: wygląd i silnik robią robotę, i co bardzo ważne dla mnie auto jest bardzo rzadkie, można poczuć indywidualizm
Wygląd, silnik, wielkie koła,
Najlepsze co jest w tym samochodzie, co ciekawe montowany tylko w infiniti fx50/qx70
skrzynia ok, czasem jednak brakowało mi dodatkowej redukcji po wciśnięciu gazu do końca, nawet na trybie sport
Pojazd jest sztywny i prowadzi się pewnie, sytuacja zmienia się na drodze z wybojami, tył potrafi podskoczyć.
samochód z 2009r jednak zazwyczaj jest oceniany jako nowszy, super wygląd
lusterko ze słupkiem całkiem sporo zasłania, kamery pomagają w dzień, nocą jest już ciężej ale są jeszcze czujniki. Maska zasłania sporo przestrzeni przed pojazdem, szczególnie duże nadkola.
Szybko się połapałem co do czego, można klikać przyciskami fizycznymi lub po dotykowym ekranie.
Bardzo szybko sinik łapie temperaturę i zaczyna być ciepło w środku, podgrzewane fotele mogły by szybciej się nagrzewać
jest sporo miejsca , nie można narzekać- chyba że ktoś chce duży bagażnik to będzie zawiedziony
Silnik pracuje cichutko, chyba że się go zmusi do wkręcenia się na obroty to zagłusza wszystko :). W środku 7/10
- zużycie paliwa dla silnika 5.0 V8 390KM 287kW