Ocena kierowcy - Infiniti EX

Rok produkcji 2011
Infiniti EX 3.7 V6 320KM 235kW 2009-2013 - Oceń swoje auto
Silnik : v6 napęd na 4 kola bezawaryjny tani
stosunek cena jakość w skali 0-10 oceniam na 11 polecam każdemu
Działa bezawaryjnie co prawda nie ma turbo trzeba go kręcić wysoko ale za to jest co 320km robi swoje
trochę zamulona ale jeżdżę na trybie sport
napęd na 4 koła super sprawa fajne zawieszenie trzyma się drogi jak przylepiony można cisnąć po zakrętach
nie rdzewieje fajnie zabezpieczone progi :) po prostu fabrycznie dany plastik na moim aucie nie ma grama rdzy miale bmw rok starsza to już widać było ruda właśnie na progach,
ok
ok
z przodu dużo miejsca ale z tylu średnio jak na tej wielkości auto :) przestrzeń bagażowa nawet duża pomimo ze mam lpg
to właśnie tego się obawiałem :) kupując to auto miałem do zrobienia parę rzeczy , amortyzatory plus wahacze, klocki tył przód i tarcze w sumie tyle :) powiem tak części sa tanie do tego auta trzeba poszukać na allegro wszystko jest dostępne bez problemu a ceny nie sa wygórowane
to największy plus , za tak śmieszne pieniądze można mieć takie super autko , ludzie boja się kupować bo boja się ze części drogie lub nie wiem czego, ja kupiłem nie żałuje świetne auto, no i v6 fajnie słychać
bezawaryjny , nie zepsuło mi się nic - po prostu tak jak wspomniałem amortyzatory wahacze tarcze klocki i olej ,
brak

Pb - zużycie paliwa dla silnika 3.7 V6 320KM 235kW [l/100km]