Nowe drogie auto na 3 lata, za 200k polecam CRV!
Jedyne dobre to światła full led świecą naprawdę ok poza tym nic ciekawego.
Działa, poza tym że cieknie i jest drogi … używka koło 15 tys mam wyciek z turbo, okolic korka f. Olejowego. Trochę lepiej pracuje niż 1.5 Hdi ale w środku słychać go mocno.
Nie nie nie …. Wynalazek mam stonica i tucsona w automacie nie kupujcie tego koszty wysokie działanie skrzyni mega mega słabe czas reakcji na 1,R bardzo długie, skrzynie przy zatrzymaniu na wzniesieniach zachowują się conajmniej dziwnie ( test na kilku) można się przyzwyczaić ale lepiej jakiś klasyczny automat kupić napewno nie to auto !!! Z automatem
Nie robi szału, lepiej działa Honda Crv albo Toyota
Brak wyciszenia (jeszcze nie rdzewieje)
Kamery czujniki jest ok działa, nie mam 360…
Spoko rozwiązanie wąskiej deski po stronie pasażera tył dziwny ogólnie mało miejsca kierowca ok zegary digital trochę przestarzałe brak map 4 style brak startu do marek premium ….
Nawet ok tutaj działa wszytko ok, chociaż panel to część do przedyskutowania dużo dotyku wyświetlacz jak w zegarku Casio …
W miarę ok tył conajmniej dziwny miejsc do rolety tył z 10-15 cm jak rozłożysz fotele to leżysz bagażnik mały szczególnie jak masz miękką hyb.
Ściana grodziowa mata która nic nie daje, dach bez wyciszenia jedyne małe elementy waty które nic nie dają, podłoga standardowo bez dodatkowych wyciszeń, drzwi puste , nadkola z małym wyciszeniem. Auto jest głośne podczas jazdy.
Części karoserii w mianę tanie, skrzynia padaka trzeba mieć 15 k. W kieszeni jak chcesz wziąć używane auto. Silnik 15 K używka, wtryski 5 używka Dpf 7k. Używka
Brak komfortu jak za tą cenę ja osobiście wygłuszałem to auto. Serwis nie wspiera użytkowników i warsztatów nawet w Aso nie wgrasz oprogramowania do sterownika tylko update których nie ma.
Padła bateria hybrydowa przekaźnik ale na szczęście używka nie jest grota można wymienić 1:1
Pass thru nie działa można tylko zaktualizować komputer Awaryjność !!! skrzynia automatyczna a dokładnie 7DCT to totalna porażka brak możliwości aktualizacji padające wybieraki cena nowego 10 K. + sprzęgła, podłączenie pod komputer w serwisie Prawie 500 zł :) lepiej kupić Crv lub Rav odradzam to gówno nie samochód.
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 CRDI 48V 136KM 100kW