Bardzo dobrze wykonane i spasowane autko. Wiadomo że jakość plastików nie jest na poziomie Audi/Mercedes/Mazda ale poziom Hondy CRV trzyma bez problemu.
Doskonały moment obrotowy zapewnia idealną kulturę pracy silnika. Motor znany z innych modeli dopracowany. Obawiałem się jazdy po mieście ale 6biegowa skrzynia i dostępność momentu "z dołu" daje nieograniczone możliwości jazdy REWELACJA
Jedynka mnie denerwuje :) pozostałe bieg wchodzą na tzw "klika"
Regulacja trybu NORMALNY vs. SPORTOWY nie robi wielkiej różnicy autko zestrojone jest do połykania kilometrów a w codziennej jazdzie miejskiej poradzi sobie bez problemu
Widoczność jak na gabaryty samochodu idealna a kamera cofania daje obraz naprawdę w wysokiej rozdzielczość - zmrok czy bezpośrednie słońce nie ogranicza zbytnio wizji. Czujniki tył przód działają bardzo dobrze - nie zostawiają "kilometrów zapasu"
Pojemne schowki i rozmieszczenie poszczególnych paneli sterowania ...typowo jak w Niemieckim aucie (widać rękę projektantów z jednej z marek niemieckich VV)
Wentylacja przednich foteli coś wspaniałego :D no i oczywiści podgrzewanie wszystkich foteli w połączeniu ze skórzana tapicerką BAJA :) Środkowy tunel i ogrzewanie/chłodzenie pasażerów z tyłu działa idealnie (zasługa klimatyzacji dwustrefowej)
Nie ma nawet najmniejszej rzeczy do której można się doczepić - przód z elektryczną regulacją dodatkowo regulowane siedziska z tyłu (kosztem pojemności bagażnika) dają ogromne możliwości konfiguracji
Tu zaskoczyło mnie najbardziej - autko ma poziom halsu przeciętnej benzyny naprawdę szacunek za wyciszenie !
Nie poniosłem jeszcze żadnych ale ceny serwisowania zdecydowanie poniżej porównywalnych aut tego segmentu !
Skóra i dach robi efekt jednak plastiki nie powalają dają efekt estetyki nic więcej :D
BRAK za mało użytkowane na szczegółową opinie ale to nowe autko z 5 letnią gwarancją bez limitu km :) więc jest czas na wszystko
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 CRDI 136KM 100kW