Bardzo dobre, duże auto jak za tę cenę. Kupiłem absolutnego „golasa” ze zniżką dla grupy zawodowej
Sugerowana przez system zmiana biegów wydaje się być niewłaściwa - silnik wydaje się być źle obciążany. Samochód znacznie lepiej jeździ przy niższych przełożeniach.
Niestety po 60 tys. musiałem wymienić docisk sprzęgła, ale to może moja wina. Mechanik mówił jednak że hundaye mają taką słabość.
Bardzo precyzyjny, mały promień skrętu,
Lakier slabiutki, ale to obecnie norma. Po pięciu latach brak jakiejkolwiek korozji, a auto stoi caly czas na dworze.
Jak to w suv, z tyłu słabo. Z przodu trochę przeszkadzają szerokie slupki
Ergonomia znakomita, wszystko absolutnie intuicyjne. Dobrze zaopatrzyć się do wymiany bezpieczników w jakieś małe szczypce
Mogłoby wnętrze nagrzewać się ciut szybciej, ale jak pisałem auto stoi na dworze
Maga dużo miejsca. Mam 186 i jest pełny komfort. Żona mała, musiała się przyzwyczaić do gramolenia się do środka. Z tyłu nastolatek, tez ponad 1,8 m ma dość miejsca na nogi oo nad głową
To bardzo dobrze, rozmawiać mozna swobodnie przy każdym przełożeniu biegów i obrotach
Zimą i w mieście 10 litrów to norma. Generalnie pojazd bezawaryjny więc przez 5 lat tylko koszty eksploatacyjne
Moje ósme auto, w tym szóste nowe - jakościowo najlepsze, z drugiej najdroższe, więc mam kłopot z tą kategorią
Brak usterek tyłu żarówki, wymieniałem tylko bezpiecznik od gniazda „zapalniczki”
Sprzęgło…
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 GDI 132KM 97kW