: Wyjątkowo ekonomiczny silnik i niskie spalanie.
Wyjątkowa i niespotykana propozycja dla rodziny dwu i więcej osobowej. Dodatkowym atutem jest ogromna powierzchnia ładunkowa, którą otrzymujemy po wyjęciu dwóch rzędów foteli (niczym ciężarówka). Jego prosta i subtelna sylwetka także daje powód do dumy.
Bardzo miła i wysoka kultura pracy nawet przy dużych prędkościach. Zaraz po zakupie samochodu wymieniłem rozrząd wszystkie filtry, paski, oleje i płyny - dobra inwestycja przynosząca oszczędność w bierzącej eksploatacji.
bez zarzutów.
Doskonały, precyzyjny. Nie buja stabilnie trzyma się dogi nawet przy minimalnym obciążeniu.
Niczym w ciężarówce 6+
Dobrze zaprojektowane wnętrze wszystko pod ręką. Obsługa intuicyjna.
Bardzo szybki rozruch klimatyzacji, wydajne działanie. minus - trzeci rząd musi chwile dłużej poczekać na ciepło lub zimno.
Wysokie i szerokie wnętrze pozwala nawet dość otyłym i wysokim osobą podróżować wygodnie nawet w trzecim rzędzie.
całkiem przyzwoite. Dużym rozwiązaniem były owiewki, które zlikwidowały szumy przy dużych prędkościach.
Przy dynamicznej jeździe zimowej nie przekroczyłem 9 l. Ceny części poza w serwisie przystępne a poza nim poprawiają znacznie humor. Dużo części używanych - jak ktoś lubi. Ja nie korzystałem ceny nowych mnie nie powalały.
Jakość wykonania jest zaskakująco dobra nie można się do niczego przyczepić.
Nie miałem żadnej choć przejechałem już 40.000.
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 CRD i 112KM 82kW