Oceny Hyundai Sonata III 2.0 i 139KM 102kW 2001-2004

Najnowsze oceny Hyundai Sonata III 2.0 i 139KM 102kW 2001-2004

4,7
~dymas666@vp.pl
Sedan 2.0 i 139KM 102kW
Za całokształt daję pewne 5 z plusem. Naprawdę polecam. Silnik bardzo dynamiczny na wysokich obrotach. Oszczędny bardzo w trasie a i średnie nie duże. Usterki, narazie naprawdę nie zanotowałem. Ten samochód jest naprawdę komfortowym dynamicznym i nie spotykanym autem na Polskich drogach, wyróżnia się bardzo, piękna linia nadwozia. Nie kupujcie Niemieckich złomów z wielkimi kręconymi przebiegami bo są przereklamowane. Zobaczcie na Audi A4 w tym...
4,1
~Gordi
Sedan 2.0 i 139KM 102kW
Mam to auto prawie rok i trzeba powiedzieć, że to nie jest samochód dla amatorów \"leję i jeżdżę\". Kupiłem w komisie egzemplarz z Niemiec więc parę rzeczy potem wyszło...Ale i tak uważam że za taką wygodę wart był swojej ceny: mięciutkie skórzane fotele, jazda jak po stole - dzięki dobremu zawieszeniu, pazur gdy trzeba przyspieszyć. Poza tym, ten samochód ma to coś, ma duszę.
4,4
~julek
Sedan 2.0 i 139KM 102kW
wspaniała limuzyna za rozsądne pieniądze , doskonale wyposażona ,świetne auto dla rodziny w długie trasy , bagażnik to studnia i jak się okazuje niezawodne , kocham tego hultaja, niektórzy mówią że to korea i pewnie badziew , a niech mówią , wychodzę z teatru czy kina i wiem że stoi a jeździ doskonale.
4,9
~Marco
Sedan 2.0 i 139KM 102kW
Super duże auto niedoceniane przez polaków i tu jest błąd. Lepsze niż niejedno auto marki niemieckiej.
4,8
~p.zielinski@onet.eu
Sedan 2.0 i 139KM 102kW
bardzo dobre autko, polecam, niezawodne, tani serwis
~Andrzej
Sedan 2.0 i 139KM 102kW
Działa bardzo sprawnie.Zimą nagrzewa sią bardzo szybko. (Wentylacja i ogrzewanie)
4,2
~yanush
3,5
~Adam
Sedan 2.0 i 139KM 102kW
Awaria silnika. Przy ruszaniu zgasl i juz nie odpala. Przejechalem 10km i padl. Zobaczymy co powie mechanik (Silnik)
~;]
Sedan 2.0 i 139KM 102kW
Wszystko doskonałe chodzi tu o sonatę IV 2004 R 2.0 16V 136KM TU TAKIEGO NIEMA!!! (Silnik)
~jmikosinski@tlen,pl
Sedan 2.0 i 139KM 102kW
mi mam uwag do tego egzemplarza tankuje tylko gaz