W miarę dobry .Nie pali duzo jak na tę klasę pojemności.Co do trwałości to nie jest źle.Ale nalezy uważać na wymianę paska rozrządu.jeżeli będzie to źle wykonane to możecie się pożegnać z silnikiem.
Skrzynia jest zestopniowana do spokojnej jazdy.Koniecznie należy sprawdzać poziom oleju.W mojej skrzyni wyleciał olej i trzeba było dokonać wymiany łożysk
Baaaaardzo wygodne auto.komfort jazdy jest super.Jeździłem nową toyotą Avensis-nie ma co porównywać.Tym samochodem się po prostu płynie.to co bardzo w nim cenie i czym się wyróznia od obecnie produkowanych pojazdów to to,że jest niski i siedzi się w nim blisko ziemi.Z tyłu jest tyle miejsca na nogi,że osoby mające nawet 180 cm wzrostu będą jechały w bardzo komfortowych warunkach.
Dobra
Dobra
Klima mogła by mieć filtr pyłków
Bardzo dużo miejsca
Bardzo dobre
jak na taki samochód to spalanie przy ekonomicznej jeździe wynosi 10,5 litra lpg na 100 w mieście może dojść do 13
Tutaj niestety nie mam dobrych wieści.Moje auto jeżdzi co dziennie i nikt się nad nim nie lituje.Ale na miłość boską tylne hamulce mogły by się nie zapiekać przez co najmniej 10 tys.
Blacha jest kiepskawa-po 9 latach wychodzi rdza.Elektronika lubi nawalać-po prostu auto wariuje czasami sie zdarza ,że nie chce zapalić.
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 i 16V 125KM 92kW