: wieczna korozja, łuszczenie się zewnetrznej bezbarwnej częsci lakieru
: wycieki oleju,
: ciągłe zwarcia i spięcia
jeśli nie sta cię na sportowe auto, a chcesz mie jego imitację to wtedy możesz kupic ten wynalazek. jezeli potrzebujesz niezawodnego auta to odpuśc sobie pomysł zakupu tej skarbonki
Biorac pod uwaę iż wymieniłem świece, przewody, aparat zapłonowy, cewkę, silniczek krokowy, sadę lambda, włożyłem nowy akumulator, wymieniłem kompletny rozrzad i pompę wody, dałem chłodnice do klejenia, to silnik palił jak \"świnia\" na gazie 10L, benzynie 11L na trasie, co 2000km trzeba było dolewac 1L oleju motor był mułowaty,cały zarzygany olejem nie miał przyspieszenia. Nowa instalacja gazowa idealnie współpracowała z silnikiem czyli: gasł podczas jazdy, strzelał szarpał następowały wystrzały przez filtr powietrza powodując dziwne spojrzenia przechodnów. ogólnie silnik jest tej samej klasy co ford Escort czyli totalne dno i siedem metrów szlamu!!!!!!
W aucie była automatyczna skrzynia biegów ogólnie chodziła dobrze jedyny minus to szarpanie i w trudnych warunkach górskich nie dawała rady
poza szybko rozwalajacymi sie przegubami wszystko cacy
przestronna i idealna widocznośc
po 100 km krzyz odpada i człowiek czuje się jaby przejechał 5tyś km
ogrzewanie grzeje jak głupie lecz latem wentylatory totalnie nie daja rady
auto powinno by rejestrowane jako dwuosobowe, przy jezdzie w czwórkę człowiek czuje się jak w puszce od sardynek. jakikolwiek dłuższy wyjazd z bagazami nie wchodzi w grę
brak
częsci cholernie drogie, chyba,że stosujesz zamiennniki. spalanie tragiczne jak w silniku 2,5litrowym. to auto to nieustanna inwestycja w naprawy!!!!!
cena niska jest rekompensowana wiecznymi wkładami w naprawy
cały czas coś się psuło
Auto jest jak jeżdzaca bomba zegarowa, nie znasz dnia ani godziny, kiedy coś się zepsuje
- zużycie paliwa dla silnika 1.5 i 84KM 62kW