Przeniesienie napędu
: fajnie się zbiera jak na 155 kucyków przy masie 1980 kg
bardzo dobre auto na długich trasach wakacyjnych nawet 2000 km w jedna stronę nie było żadnych obaw. Wygoda niesamowita nawet osoby powyżej 1.8 m dają rade w trzecim rzędzie
przez cały okres eksploatacji oprócz corocznej wymiany płynów i filtrów nic sie nie działo
spisuje sie sprawnie nie szqrpie w trakcie przełożeń, jednak przy gwałtownym naciśnięciu pedału gazu mogłaby być żywsza i szybciej zmieniać
dobrze znosi nasze drogi w terenie leśnym i lekko sypkim daje radę doskonale
z fotela kierowcy widoczność elegancka w każdą stronę a jak już ktoś lubi cofać na lusterkach to super się przydają
wszystko gra
klimatyzacja działa bardzo dobrze raz jedynie musiałem wymienić silni sterowania przepustnicą bo latem grzało a nie chłodziło, jednak koszt wymiany groszowy o ile dobrze pamiętam
nie ma żadnego problemu z pomieszczeniem całego 7-mio osobowego składu, na trzecim rzędzie siedziała osoba o wzroście 1,88 i na trasie do 100 km w ogóle nie narzekała
nie jest źle ale może być zawsze lepiej
żadna naprawa mnie n ie przeraziła. poduszka stabilizatora tył - cena 40 pln,chłodnica skrzyni biegów uwaga 300 pln-ów oryginał a na allegro używka 400 więc trzeba uważać
jakość cena bardzo dobrze a wręcz doskonale, za podobną jakość za niemca zapłacisz 30-40 % więcej
opisane wcześniej nigdy nic poważnego jedynie drobiazgi
nie wystąpiły
- zużycie paliwa dla silnika 2.2 CRDi 155KM 114kW