: Wszystko że hunday może mieć tak wiele zalet od ekonomi ,, przestronności , małych kosztach ekspluatacji i komforcie fajne auto polecam
Miłe auto do miasta , trasy , do wszystkiego to był mój hunday przez 2 lata pierwszy hunday i naprawdę zrobił dobre wrażenie teraz kupujemy model nowszy , tani w ekspluatacji , mało palił i przez dwa lata 40tysięcy km naprawiłem tylko kilka drobnostek typu klocki i pare innych pierdołek ekspluatacyjnych -Polecam Dobre auto
Silnik dobra praca dobre spalanie mógłby być bardziej elastyczny ale to jednak suv brak problemów przez 40 tysięcy z osprzętem jedynie wymieniłem świece ikable oraz oczywiście oleje i filtry
skrzynia biegów bez zastrzeżeń i kłopotów bez wycieków O.K
Miękkie zawieszenie , fajnie na bezdrożach dobrze w mieście znajomi też chwalili komfort jazdy
Widoczność dobra wysokie auto
Raczej Bez zastrzeżeń sprzedaję tylko że kupujemy nowszy żal się rozstać było mi z nim
Po każdym odpaleniu się klima włączała jakiś tam minus ogólne ogrzewanie mogło dawać troszkę mocniej . klima za to waliła mocno jak na antarktydzie :)
wystarczająco dla 5 osób i trase w 4 osoby idealne na koniec swiata i z powrotem kupiłem nowszy model ale ten był wyjątkowy
Zarówno wiatr jak i od glosy zawieszenia czy jakieś dziwne traski we wnętrzu raczej mało odczuwalne dobrze sprawowało się i na autostradzie 160km/h czy po polnej drodze 80/kmh cicho i komfortowo
Koszty ekspluatacji na dobrym poziomie mam także audi a6 oraz bmw 3 więc ten był taniutki w utrzymaniu i miałem z nim mniej kłopotów
auto warte koło 10-15zł części dostępne i przyzwoite ceny zamienników oraz orginałów a auto ładne spore funkcjonalne dobra cena i jakość polecam
40 tysięcy przekulałem nim i rzeczy ekspluatacyjne nigdy nie został na drodze nigdy nie miałem problemu z autkiem
Brak poważnych usterek w czasie ekspluatacji mojej przez 40tysiecy km nigdy nie stanął mi na drodze
- zużycie paliwa dla silnika 2.4 i 16V 146KM 107kW