: silnik jest niezawodny, niepsując się, wiadomo najważniejsze żeby wymieniać oleje, filtry i można nim dłuuuuuugo jeździć!!! i zawsze dojedziecie do domu!!!!
auto super!!!!!! polecam gorąco, w końcu to koreańczyk, ale z japońskim silnikiem, dla niewtajemnicvzonych powiem że silnik w tych autach robiło mitsubishi! dokładnie take jak w modeli colt!!!!!
jeszcze nic sie nie rozwaliło, po autostradzie przez 4 godziny non stop 140-160 km/h i jedzie jak mały odrzutowiec =) maksymalna prędkość to około 170 km/h silnik 1,5 GLS (gażnikowy) sam sprawdziłem =)
zero problemu
zero problemu
może być!
ok.
powiem tak, zimą szybko się nagrzewa i robi się przyjemnie ciepło, minus latem mocno się nagrzewa (mimo że biały), ale po co są okna =), niemam klimy =(
sprzodu ok, gorzej z tyłu! jak sedana to jest przeciętnie.
na niskich obrotach ok, jak wkręcimy na 4000-5000 obr/min potrafi miło mruczeć, zresztą lubi wysokie obroty.
wynik spalania zadowalający!!!
powiem tak: lepszego auta za te pieniądze nie ma: żadne ople kadety, fordy fiesta, naprawde się opłaca kupić ten samochód, jestam z niego zadowolony
powiem tak, jedynym problemem który mnie spotkał to rozrusznik po 16 latach, bo tyle ma mój samochód przestał kręcić =) szczoteczki się zapiekły i już lata jak nowy!!!
jeżeli chodzi o rdze to powiem wam jak na auto które niema ocynkowanej blach i ma 16 lat to wygląda super, gdzie niegdzie na m,ałe bąbelki z rdzą, ale naprawde niewiele.
żadnych usterek!!!
- zużycie paliwa dla silnika 1.5 i 84KM 62kW