: Dynamiczna jednostka tylko troszkę dużo pożera benzyny jak na pojemność 1.5 ale z LPG to już inna bajka:)
: Rdza poprostu pożera ten samochód
: Zbyt miękkie i zbyt często trzeba wymieniać amortyzatory
Pomimo że samochód ma już swoje lata i przeżył już swoje lata świetności jest to dobre auto w sam raz do dojeżdżania do pracy:)z instalacją LPG jeżdzi się prawie za darmo:)
Nawet nie słychać jakichś stuków itp pracuje ładnie czysto:)ma Dobrą elastyczność szybko się zbiera:)
Krótkie przełożenia powodują że szybko dochodzi do 4 biegu i...co dalej???szkoda że nie ma 5 biegu bardzo by sie przydał
W tym samochodzie układ jezdny nie jest mocną stroną.Czuć każdą nierówność , których pełno na polskich drogach...
to chyba najsłabsza strona tego samochodu.Przy prędkościach powyżej 120 km/h trudno jest się porozumieć z drugą osobą...wszystko w środku szumi i buczy przede wszystkim słychać wysokie obroty silnika
Jeśli chodzi o instalacje LPG to jazda tym samochodem jest bardzo tania gorzej juz z Benzyną.Części do niego są tanie i łatwo dostępne:)
jeśli chodzi o mój egzemplarz kupiłem go za 500 zł więc chyba nikogo nie powinna dziwić moja ocena:)