Oceny Hyundai Lantra II Sedan 1.8 128KM 94kW 1996-2001

Uciążliwe usterki

Najnowsze oceny Hyundai Lantra II Sedan 1.8 128KM 94kW 1996-2001

~Jazon
Sedan 1.8 128KM 94kW
Ogulnie samochód oceniam pozytywnie bo jeszcze mnie nie zawiódł i mam nadzeję że podczas jakiegoś dalszego wyjazdu nie zawiedzie. Pojazd był garażowany i jak narazie nie widać na nim znacznych oznak korozji ale to pewnie do czasu.
4,6
~andrzej: nowaccy@satfilm.net.pl
Sedan 1.8 128KM 94kW
Jest to mój drugi hyundai (poprzednio accent 1,5) i napewno nie ostatni. Trochę mam pretensji do dystrybutora aut w Polsce, zachowuje się jak za czasów PRL-u, brak troski o klienta-użytkownika.Interesują się tylko sprzedażą nowych aut, a co z org. akcesoriami do już kupionych aut zaskoczyły mnie oferty w sklepach Chorwacji,czy Grecji. U nas oferta org. akcesoriów praktycznie nie istnieje.
3,9
~barracuda@kki.net.pl
Sedan 1.8 128KM 94kW
Myślę że jest to zajebisty samochodzik, troche sportowy, troche rodziny a nawet limuzynowy.3 in 1 to motto Hyundaia, silniki naprawde mają moc i można z niej korzystać...., szkoda tylko że jest to samochód mało spotykany i nie wiele jest oferowanych akcesorii tuningowych do tego modelu.....
4,2
~makar
Sedan 1.8 128KM 94kW
Auto za ta cene super, jedyny minus to wyciszenie, powyzej 100 mocno szumi w kobinie:) poza tym auto bez zarzutów, polecam.
4,3
~t0mas18@wp.pl
Sedan 1.8 128KM 94kW
Imposible żeby ten samochod za te pieniądze był taki dobry
3,9
~arek.sam@wp.pl
Sedan 1.8 128KM 94kW
Zaskoczony jestem elastycznością silnika. Dzieki temu bardzo przyjemnie się jeździ:) (Silnik)

Usterki Hyundai Lantra II

Liczba wpisów: 14

Hyundai Lantra II – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

~marak
Sedan 1.8 128KM 94kW
Samochod w tej cenie oferuje duzy komfort, ekonomie, niezawodnosc. (Stosunek jakość/cena)
4,9
~Ci4y
Sedan 1.8 128KM 94kW
w poprzednim hyundaiu poezja w tym cos sie koci ale to temat to zrobienia auto rok czasu stalo nie jezdzone wiec podejrzewam ze to wina zapowietrzonego sprzegla badz ubytku w skrzyni (Skrzynia biegów)
4,7
~Iza
HYUNDAI NA FOREVER
4,7
~cosik
Sedan 1.8 128KM 94kW
Jak na cene uzywanego samochodu z takimi parametrami to taniocha (Stosunek jakość/cena)
Hyundai Lantra II Sedan