Ocena kierowcy - Hyundai Lantra II Sedan

matiqu, 10 lat temu
Silnik 1.6 114KM 84kW
Rok produkcji 1998
Hyundai Lantra II Sedan 1.6 114KM 84kW 1996-2001 - Oceń swoje auto
Silnik : mam autko 2 lata kupione od wujka, sprowadzone bylo z Niemiec, poza wymiana tylnych amortyzatorow i uszczelki pod glowica nic wiecej nie inwestowalem, dlaczego? poniewaz nie mialem w co, auto spisuje sie naprawde bardzo dobrze, wygodne( jechalem swoja lantra 4x za granice ) pokonujac jednorazowo 880 km, bez zadnych najmniejszych klopotow, mam prawo jazdy od 2004 r, to moje pierwsze wlasne autko i jestem z niego naprawde zadowolony, gdyby sie cofnac w lata 1998 to zakup tego auta stalby na 1 miejscu, bogate wyposazenie auta powoduje komfort jazdy oczywiscie w sojej kategorii, polecam kazdemu kto ma zamiar kupic autko od sprawdzonej osoby
Układ hamulcowy
jezeli chodzi o caloksztalt auto naprawde godne uwagi dla niezbyt wymagajacych kierowcow, przestronne! przede wszystkim wygodne! nawet na jednorazowe 1000km uwierzcie mi
mam auto 2 lata i nie mam zadnych problemow z silnikiem, jedyna wada jaka mialem to peknieta usczelka ktora powodowala wahanie obrotow pomiedzy 1.000 2.000 na jalowym biegu, koszt naprawy 123zl
bardzo szybko dzialajaca nagrzewnica, nawet w zimie przy niskiej minusowej temperaturze szybko sie nagrzewa ogromna zaleta
miejsce kierowcy i pasazera obok jest ok , natomiast z tylu dla 3 osob juz stanowi mniejszy komfort

Pb - zużycie paliwa dla silnika 1.6 114KM 84kW [l/100km]

7,9