Za niewielkie pieniądze otrzymuje się niezawodne,tanie w utrzymaniu auto średniej klasy.Cóż tu więcej chcieć?Tak od siebie dodam że miałem parę opli(kadett,astra,omega II),vw(golf,passat B4),i dwa fordy(sierra).Tamte auta też jeździły ale zdecydowanie z większymi problemami(może trafiły do mnie \"wybitne\" egzemplarze?),na dzś więc lantrę mogę z czystym sumieniem polecić jako alternatywę do aut wymienionych wyżej
Silniczek 1.6,więc bez szaleństw,auto użytkowane w mieście(Wrocław),daje radę.
Bez większych zgrzytów.
Miękka,trzeba uważać na zakrętach i przy gwałtownym hamowaniu.
Tutaj bez uwag,jest ok.
Jest dobrze,auto projektowane w połowie lat 90,klasa średnia,więc bez bez bajerów typu multikierownica i.t.p.Dostępność do przełączników wszelkiej maści i gatunku dobra.Dobrze rozwiązane składanie foteli,demontaż rolety.Fotele wygodne,regulowane w trzech miejscach,można się umościć.
Ogrzewanie wydajne.Jak jest na świecie mokro lub(i)zimno zaparowują szyby.
Tutaj jest super.Auto nie jest autobusem ale i tak mieścimy się bez problemów w czwórkę,ci z tyłu nie mają kolan pod brodą.Bagażnik dość mały,mam lpg w kole zapasowym i trochę muszę kombinować jak to wszystko upchać,rozwiazaniem jest bagażnik dachowy.
Może być,tutaj bez rewelacji ale i rozczarowań.Powyżej 120 robi się troszkę szumu.
Jak na takie autko jest super,95%jazdy to miasto i czasami spala mi ciut więcej niż 11 lpg,norma to okoł 10-10,5 lpg.
Jak wyżej.
Stare auto to i się zużywają klamki,szwankują przyciski od sterowania szyb ot takie rzeczy.Przy bardzo niewielkim wkładzie finansowym i odrobinie pracy doprowadziłem to wszystko do porządku.
Hmmm,auto kupiłem z przebiegiem 123000,ale to chyba tylko na liczniku,wydaje się że ma coś koło dwa razy tyle i na dodatek jakieś przygody w Niemczech.Było bardzo tanie więc kupiłem i od razu do mechanika.Chłopaki na warsztacie doszukali się że auto miało jakąś stłuczkę,ale nie było mocno uszkodzone.Wymieniłem rozrząd,kazałem posprawdzać głowicę,zrobili i całe auto wyszło coś około 4200.Do dzisiaj jeżdżę codziennie,auto ani razu nie zawiodło.