Moruso@interia.pl gg:6040026.prosze o kontakt w sprawie obrotów;),
Silnik 1.6 114KM 84kW
Rok produkcji 1995
Przebieg:
121 tys. km
Jak na somochód w tej cenie to jestem bardzzo zadowolony,wygodny,ładny,dużo miejsca. Szkoda tylko,że tyle pali:/
Na zimnym silniku troche kiepsko pali,musze go na 2 razy palić.Ciekawe co bedzie w zimie:(
Poza tym mam nierówne obroty na biegu jałowym i nie wiem co jest grane:( Ogólnie nawet nieźle,dobrze sie zbiera na wysokich obrotach.
Czasem mam problem z wrzucaniem wstecznego,przy wkładaniu 2 na wysokich obrotach zgrzyta:(
Prowadzi sie dobrze,ciężko tu mówić o zbieżności bo wiadomo jak jest na polskich drogach:)
Jak na samochód tej klasy i w tej cenie to jest ok.mogłoby być więcej schowków i światło nad tylnią kanapą.
Tutaj bez zastrzerzeń.Jak trzeba to jest ciepło;)
Bardzo wygodne,dużo miejsca dla pasażerów.
Na niskich obrotach jest ok,potem troche gorzej.Ale z zasuniętymi szybami i radiem jest naprawde ok:)
Spalanie 10l w trasie(i to spokojnie jadąc),w mieście około 12l.Dla mnie to stanowczo za dużo.Może to wina uszkodzonego jednego z elementów układu paliwowego,mam nadzieje bo tu naprawde jest kiepsko:((((Zwłaszcza z naszymi cenami paliw.Nie wiem jak bedzie po założeniu gazu,który niebawem planuje.Mam nadzieje ze nie bedzie tak strasznie;)
Mam stosunkowo krótko ten samochód ale jak narazie jestem zadowolony.
Narazie to mam problem tylko z obrotami na biegu jałowym.Strasznie skaczą,czasem stoją na 900,czasem na 1200,a czasem nawet na 1500obr/min. Czasem też stoją na 900 i jest nagły spadek na 400-500 i auto prawie gaśnie.Jeśli ktoś miał podobny problem to prosze o kontakt: Moruso@interia.pl lub gg:6040026