Ogólnie jestem zadowolonym użytkownikiem, stosunek jakości do ceny uważam za rozsądny. Brak niepotrzebnych wodotrysków. To co jest potrzebne dla zwykłaego uzttkownika ten samochód posiada.
Troszkę mało kucyków pod maską, 135 KM pozwala na spokojną jazdę i ergonomiczną hulankę po mieście. Jednak na trasie przydałby się turbinka labo 15-20 KM więcej.
Brak zarzutów, biegi wskakują płynnie, nie zacina się. Przełożenie odpowiednie. Biegi nie za długi nie za krótkie lecz w sam raz :).
Auto prowadzi się super. A najbardziej jestem pod wrażeniem stabilności auta na śliskiej nawierzchni, śniegu itp. Auto samo się nakierowywuje na jezdnię i doskonale wyprowadza samochód z "zawirowań"
Powiem tak, jak mój teść wsiadł do tego samochodu po raz pierwszy (aktualnie jezdzi Toyotą verso) powiedział "auto świetne do patrzenia".
Miejsce na środku z tyłu jest dość niewygodne. Śliska skóra nie pozwala super jechać piątej osobie na środku przy dłuższych trasach. Aktualnie jeżdżę z fotelikiem, żoną, psem i wózkiem. Wszystko się mieści.
Wszystko super. Bardzo fajna opcja nawiewu na przednią szybe. Auto nie dmucha niepotrzebnie. Doskonale reguluje temeraturę w samochodzie. Ogólnie fajna sprawa .:)
Tak jak pisałem przy ergonomi. Jednak przestrzeń dla kierowcy super. Wystarczająca liczba regulacji fotela kierowcy i dobrze zbudowny kokpit. Czytelny.
Auto ciche i nie buczące nawet przy prędkościach autostradowych. Ogłnie super.
Póki do nie doznałem żadnych napraw więc przez ponad rok koszt utrzymania wyniósł 0 PLN. Poza myjnią ;). Samochód oszczędny
Uważam że to jest największy stut tego samochodu. kupienie SUVA w granicach 75 tys zł z takim wyposażeniem nie jest łatwe a nawet niemożliwe. Duże kombi też nie jest łatwo.
Kompletnie brak i mam nadzieję że taki wyniki uzysam jeszcze przez kilka następnych lat.
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 GDI 135KM 99kW