: Frajda z jazdy, naprawdę dobrze się prowadzi, świetne właściwości jezdne i radocha z pokonywania tras.
Według mnie auto bardzo dobre. Przyzwoity silnik benzynowy (1.6), ergonomia, osiągi i jak na razie niezawodny.
Bardzo dobry, jak dla mnie spełnia wszystkie wymagania. Specjalnie wybrałem wersję 1.6 GDI, większego nie potrzebuję więc te parametry, które ma w specyfikacji odpowiadają mi. Elastyczność bardzo dobra.
Bez zarzutu, wszystko chodzi bardzo dobrze. Żadnych problemów. Sześć biegów pozwala na dobrą, ekologiczną jazdę a często w ogóle nie używam piątego biegu tylko od razu wrzucam szóstkę.
Układ jezdny sprawuje się dobrze, jest jednak dość czuły stąd trzeba dobrze monitorować kierunek jazdy. Jeśli chodzi o warunki jazdy na polskich drogach to też sprawuje się przyzwoicie. Podwyższone zawieszenie świetnie sprawdza się na krzywych ulicach, krawężnikach i dziurach.
Widoczność jest rzeczywiście bardzo dobra, przy tej klasie i wielkości auta korzystam z czujników odległości, które wspomagają proces parkowania.
Póki co najlepsze auto jakim jeździłem, stąd bardzo dobrze rozplanowane, funkcjonalne i przyjazne. Nie mam żadnych uwag.
Wentylacja i ogrzewanie bardzo dobra, auto szybko się nagrzewa, dobra cyrkulacja itp.
Jest bardzo dobrze! Rzadko kiedy jeżdżę ix35 jako pasażer ale jeśli już siadam z tyłu to naprawdę doceniam komfort jaki z tyłu panuje. Przy moim przeciętnym europejskim wzroście (182 cm) mam jeszcze kilka centymetrów zapasu nad głową a w nogach mam zapas.
Tutaj jest dobrze, przyzwoicie. Zawsze można auto wyciszyć w profesjonalnych serwisach, jednak jak dla mnie ok.
Wygląda to całkiem dobrze. Spalanie w mieście 8-9 litrów, w trasie możemy zejść do prawie 7. Ceny przeglądów i napraw póki co wyglądają zachęcająco, zobaczymy później.
Bardzo dobra!
Auto mam od roku, póki co żadnych problemów. Była akcja serwisowa producenta na wymianę 1 podzespołu, poza tym leję paliwo i jeżdżę. Odpukać w niemalowane wszystko w porządku!
Do tej pory niezawodny w każdych warunkach.
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 GDI 135KM 99kW