przyzwoite auto, za te pieniądze uczciwa oferta; auto przestronne, dość dobrze wykonane i ze sporą ilością gadżetów; silnik zaskakuje cichą pracą i wystarczającą dynamiką; niestety hałasy z zawieszenia jak dla mnie o poziom za wysokie; 5 lat gwarancji - dla niektórych pewnie jeden z głównych argumentów za, w moim przypadku nie odegrał większego znaczenia po obejrzeniu listy czego gwarancja nie obejmuje; auto w przeprowadzonym przeze mnie na jazdach próbnych bezpośrednim starciu zmiażdżyło ASXa i było niewiele gorsze od o ponad 50kzl droższej CR-V, która ma wprawdzie pseudo napęd na 4 koła, ale poza tym nie oferuje wiele więcej poza bardziej rozpoznawalnym znaczkiem; i tak po kilku Hondach przyszło się przesiąść do Hyundaia... póki co nie żałuję, a za zaoszczędzone pieniądze żona kupi sobie sporo wacików
pracuje cicho, na postoju go nie słychać; rakietą auto z tym silnikiem nie jest, ale na zakorkowane warszawskie ulice w zupełności wystarcza; subiektywnie auto lepiej się zbiera niż wersja 2.0, może dzięki krótszym przełożeniom skrzyni biegów
6 biegów, żadnych problemów, skrzynia pracuje świetnie
daje radę, ale mega komfortu nie zapewnia, zawieszenie głośne - słychać nie tylko dziury ale nawet każdą zmianę rodzaju asfaltu na jezdni; na trasie lekko myszkuje, ale może to wrażenie po przesiadce ze zwykłej osobówki
nowe uczucie - siedzi się wysoko i to jest miłe, na mieście wypas
typowo po azjatycku, dla mnie zaleta po przesiadce z Hondy
jest nawet podgrzewanie wycieraczek
sporo miejsca z przodu, z tyłu i w bagażniku, więcej niż się człowiek spodziewa patrząc na auto z zewnątrz
silnik - bardzo dobrze, zawieszenie - słabo
przy spokojnej jeździe mało, po Warszawie poniżej 10
za 75000zl nieźle wyposażone i do tego niemałe auto, znaczek wygląda prawie jak w moim poprzedniku (Honda) i nie ma dla mnie większego znaczenia
auto nowe
auto nowe