Oceny Hyundai i40 Kombi 1.7 CRDi HIGH 136KM 100kW 2011-2015

Najnowsze oceny Hyundai i40 Kombi 1.7 CRDi HIGH 136KM 100kW 2011-2015

4,2
~Mateusz
Kombi 1.7 CRDi HIGH 136KM 100kW
Samochod nabyłem jako 3 letni z przebiegiem 48.000km. Ogólnie uważam Samochód za bardzo praktyczny z bogatym wyposażeniem z rozsądnych pieniądzach. Samochodem zrobiłem 240.000 w 6 lat „praktycznie” bez awaryjnej jazdy. Przez 6 lat miałem 2 poważniejsze awaryjnie jedną to wymiana tylnego zacisku wraz z silnikiem elektrycznym. Można było to zrobić samemu. Druga to awaria sprzęgła przy 170.000 i wtedy zdecydowałem się wymienić całe...
~Tomaszek
Kombi 1.7 CRDi HIGH 136KM 100kW
Ogólne wrażenia na 5-tkę, bezawaryjny, komfortowy z duzą ilością miejsca i przemyślanych udogodnień przykładem może być świetnie zaprojektowany bagażnik z przeróżnymi sowkami w podłodze czy po bokach, łącznie 6. Niezwykle lekki w prowadzeniu (przesiadka z ociężałej insigni) układ kierowniczy pracuje lekko I precyzyjnie, Ładne narysowana wersja kombi, fabrycznie ciemne szyby z tyłu. jak i nic do zarzucenia w kwestii wykończenia wnętrza. Nie...
4,8
~Debest
Kombi 1.7 CRDi HIGH 136KM 100kW
Bardzo wygodne przestronne auto - co najważniejsze mało pali i uwielbia prędkość powyżej 100km/h. Wszystko zaprojektowane dobrze, estetycznie, praca silnika spokojna cicha bezawaryjny i jak do tej pory zero usterek.
2,3
~Rajmund
Kombi 1.7 CRDi HIGH 136KM 100kW
Gwarancja na perforację nadwozia to kit, rdza w komorze silnika. Audio tylko 3 lata, Alusy 18 cali za słabe do masy auta, reszta może być silnik, dwumasa i sprzęgło wymienione na gwarancji tylko pokancerowali plastiki w komorze silnika.
4,5
~Piotr Z.
Kombi 1.7 CRDi HIGH 136KM 100kW
Auto Bardzo komfortowe. Zawieszenie na plus w mieście ale na minus na trasie. Wyposażenie bogate. Dużo miejsca dla pasażerów i duży bagażnik. Na minus na pewno wyciszenie oraz drobne usterki u mnie głównie z uszczelkami - uszczelka pod konsolą, uszczelka zawieszenia z tyłu. Jednak ogólnie całokształt bardzo na plus. Proszę pamiętać że nie jest to auto sportowe ! Koszty napraw w serwisie też nie zwalają z nóg.
4,4
~Kierowca Kielce
Kombi 1.7 CRDi HIGH 136KM 100kW
Auto posiadam jakieś 3 miesiące i nie jest to mój pierwszy samochód. Generalnie przerobiłem już dużo pojazdów różnych marek z różnymi silnikami i zawieszeniami jak i typami nadwozi. Obecnym I40 przejechałem około 9000 km. Auto wygodne, przestronne, dynamiczne, godne polecenia.
Dziennik kosztów dla Hyundai i40 Kombi 1.7 CRDi HIGH 136KM 100kW
7,5
4,6
~kris
Kombi 1.7 CRDi HIGH 136KM 100kW
Całokształt dla mnie rewelacja może także dlatego, że to w mojej historii pierwsze nowe auto tej klasy. Cena bardzo atrakcyjna gdyż od ceny katalogowej otrzymałem od dealera bonus w postaci 35 000 złotych pewnie też dlatego, że to był model z 2011 roku a kupiony po połowie 2012 roku ale sam fakt.
4,6
~sailor321
Kombi 1.7 CRDi HIGH 136KM 100kW
Samochód (wersja Style) kupiłem od dilera z przebiegem 30 tys. km z dużym rabatem. Porównanie z poprzednim moim samochodem (3 letni Ford Mondeo) - wypada na korzyśc Hyundai-a: Wyższy komfort jazdy, większa przyjemność prowadzenia, bardzo bogate wyposażenie, dynamiczny i ekonomiczny silnik.
4,2
~jj23
Kombi 1.7 CRDi HIGH 136KM 100kW
i40 to mój samochód służbowy, którym będę jeździł przez 2-3 lata. Wygrał w moich testach min. z Peugeot 508SW, Toyota Avensis Wagon, Skoda Octavia, Kia Sportage, Renault Megane. Jest bardzo ładny, dobrze wyciszony, dobrze wyposazony, ekonomiczny, bardzo dobrze wykonany i ma gwarancje na 5 lat bez limitu km.
4,4
~AdaKo
Kombi 1.7 CRDi HIGH 136KM 100kW
Bardzo przestronny, oszczędny w trasie, wygodny jak na razie bezawaryjny. Jedyne do czego można się przyczepić to plastik który czasami trzeszczy na nierównej drodze
Hyundai i40 Kombi