Auto wygodne na co dzień, wystarczająco przestronne, z dużym bagażnikiem.Komfortowe zawieszenie na standardowych 15-tkach.
Nie wiem czego więcej można oczekiwać po dieselku o poj. 1600cm3.Bardzo elastyczny i cichy,w razie potrzeby licznikowe 200 km na godzinę na autobahnie pojedzie.Może więcej ale ruch był za duży.
W sumie chciałem żeby następne auto miało "automat" ale obejdzie się. Bez zastrzeżeń.
Wystarczająco twarde aby czuć się pewnie, wystarczająco miękkie żeby było wygodnie.
Ogólnie ok., przeszkadzają jedynie grube przednie słupki-jak w większości nowych aut. Jak ktoś może niech kupi czujniki parkowania.Światła mijania nie są najmocniejsze.
Wszechstronna regulacja kierownicy i fotela kierowcy. Fotel bardzo wygodny. Miałem okazję przejechać 900km na fotelu kierowcy w jeden dzień i nie było żle.
Automatyczna klimatyzacja robi wszystko za mnie, nawiew na tył jest,tylko czekać na lato.
Przód bardzo obszerny, z tylnego rzędu siedzeń osobiście nie korzystam. Nikt jak dotąd się nie skarżył.
Nie mam zastrzeżeń.
Srednio pali ok. 6l na sto kilometrów jak ktoś często jeżdzi po mieście.
Sporo elektroniki, dobry sprzęt audio, sterowanie na kierownicy, Bluetooth, no i sterowanie głosem telefonem, radiem, itp. Po prostu doskonale.
Dopiero kilka tysięcy kilometrów w dwa miesiące przejechane więc dziwne by było gdyby coś się zepsuło
Brak
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 CRDi 110KM 81kW