naprawdę ładne autko, nic nie skrzypi, dobrze jeździ, bagażnik wystarczający plus dodatkowe schowki pod matą bagażnika, fajna funkcja twardego dysku 1.2 GB raz wgrasz swoja muze i masz...
fajne dwie zapalniczki, bardzo praktycznie umiejscowione
dość dość wcześniej jeździłem skoda Octavia 1.6 diesel (105km) i Hyundai kosmetycznie lekko zauważalnie lepiej przyśpiesza, jest cichy
bardzo dobra, nie haczy, jest ok
dla normalnych kierowców bardzo dobrze, dla z temperamentem trochę gorzej ale nie dajmy się zwariować jest dobrze
nie zauważyłem aby był problem z widocznoscia
wszystko na miejscu, fajnie spasowane, radyjko wymaga nauki ale potem jest ok, bluetooth działa zaskakująco dobrze, szybko, nie zawiesza się itd., głosowe wybieranie fajne
szału nie ma, ale też nie ma się co przyczepić, normalnie
w stosunku do Skody Octavia jest lepiej i to dużo, nie mówiąc do Opla astry3 mojej żony...to przepaść w szerokości na plus Hyundai
jak na diesla...miło i cicho
na trasie normalnie można koło 5 L/100 uzyskac, dla dziadków...może do 4,5l/100, szybka jazda 130-140km spalanie na trasie długiej wyniosło 5,5l/100 co uważam za bardzo dobry wynik, miasto teraz jak zima to porażka 8.0l/100
Octavia 2 diesel 1.6 105km paliła jednak mniej
wydaje się ze dobry zakup , rozsądnie skalkulowane cenowo, po 3 latach można sprzedać używane auto i jako argument dla nowego nabywcy ze ma jeszcze 2 lata gwarancji(bezcenne wg. mnie):-)
nie mam do czego się przyczepić, może do obsługi tel, czasami przez przypadek można wyłączyć rozmówce
nie wystąpiły
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 CRDi 110KM 81kW