: całokształ- bardzo dobre, duże, ekonomiczne auto za rozsądną cenę.
po latach jeżdżenie \"fajnymi\" autami, które ciągle stały w warsztacie kupiłem nowe \"kombi w dizlu\". Życie stało się prostsze, tańsze, mniej nerwowe, mimo że uboższe w pozytywne emocje. Auto jest super, spełnia z nawiązką swoje zadanie, zawozi w każdy zakątek europy i to całkiem wygodnie, służył już jako bar i sypialnia. Mało pali i niewiele kosztował.
Jak to nowe diesle- mało pali, szybko jeździ, nie czuje obciążenia (4 osoby, bagaże, box i rower na dachu), nawet cichy.
To oczywiście wybór rozsądku nie serca, wolę boxera albo V,benzynowe, ale nie te koszta, nie to spalanie
4 gwiazdki bo nie ma 6 biegów. To by na prawdę wiele dało. Ale i tak nie ma się do czego przyczepić
4 gwiazdki przez to że mieszkamy w Polsce. Na równej drodze jest super, ale na lekkich choćby nierównościach strasznie go telepie. Żona w ciąży narzeka, że ją trzęsie. Ale w końcu jest wysoki, wąski i dość twardo zestrojony, wiec nie ma co narzekać
idealnie, mimo braku czujników cofania nigdy ani żona, ani ja go nie obtarliśmy.
Ajzatycki ideał. Mogę winić siebie za to że kupiłem tańszą wersję i nie mam paru potrzebnych rzeczy, jak regulacja jasności tablicy, lampka przy lusterku czy podłokietnik, ale za to był niedrogi. Sterowanie audio z kierownicy i USB powinno być w każdym aucie.
zimą grzeje, latem chłodzi. Mimo że nie ma automatycznej klimy.
jazda w dalekie trasy w 4 osoby nie męczy, dużo schowków, miejsca na nogi, nad głową. Super
Cicho jest. Choć na trasie przez brak VI biegu trochę głośniej. Ale i tak dobrze
1,6 diesel. Wiec nie moze dużo palić.
kupiłem w lutym 2009 rocznik 2008, stąd duuża zniżka. Opłacało sie.
póki co 15 tys w 6 miesięcy i nic
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 CRDi 115KM 85kW