: technologią obładowany przez całe życie
: rozładowany akumulator przed wyjazdem z salonu
combi a mówią że to minivan
CICHY a karzdy będzie się gapił w ten samochód dla pań DO KITU dla rodziny BARDZO DOBRY I SUPEROWY I NA 100 PROCENT BESPIECZNY bo ma 5 z euro ncap
5 PRZEŁORZEŃ TO NIE KONIEC ŚWIATA dla hyundaia i30 cw to idealny samochod na 100 lecie marki hyundai ale chcę drugą generacje i30 cw i tyle i niech bedzie u nas I40 I I40 CW i tak powstała kia ceed i kia ceed sw
nowoczesny samochód to za prawie 60000 tys. zł to HISTORIA Z 2010 i nie wkużajcie marki hyundai i modelu z napisem i10 i20 i30 i30cw
szyby są salonowe i nie wymienione są podgrze wane lusterka i szyby.GORĄCO POLECAM WERSJĘ COMFORT
SUPER SUPER SUPER SUPER SUPER SUPER SUPER NIEŹLE NIEŹLE NIEŹLE DOBRY DOBRY DOBRY BARDZO DOBRY
JEST KLIMATYZACJA I OGRZEWANIE SCHOWEK KLIMATYZOWANY NIESTETY NIEMA PODGRZEWANYCH FOTELI ale są PODGRZEWANE LUSTERKA to właśnie jest super
i tutaj jest pytanie dlaczego niema 7 miejsc tylko 5 to jest głupie żeby w mini vanie mieć 5 miejsc@
@@@@@@@@@@@@@@@@@ CICHY PO CO MAM TO 2 RAZ POWTARZAĆ@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ i proszę tego nie zmazywać ok bo@@@@@.już nic nic
no trochę dużo ale to co
idealna
no super auto za przyzwoitą cene i to jeszcze rodzinniak i co dobry dla każdego na świecie
zapoważnych to on nie miał
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 DOHC CVVT 126KM 93kW