Bardzo dobre auto, dobry stosunek jakości do ceny. Świetnie prezentuje się wizualnie. Jestem z niego bardzo zadowolony. Oglądałem kilka innych samochodów w podobnym przedziale cenowym i Hyundai wywarł najlepsze wrażenie.
Silnik pracuje bardzo cicho, naprawdę bardzo. Bardzo dobrze przyśpiesza i radzi sobie na trasie, przy 140 km/h przyjemnie płynie na drodze.
Pracuje jak najbardziej poprawnie tak jak powinno być w nowym miejskim samochodzie.
Pewnie prowadzi się na drodze, trochę sztywne zawieszenie, ale dość komfortowe jak na auto miejskie.
Dobra widoczność z każdej strony.
Dla mnie jak najbardziej dobrze. Nie mam negatywnych uwag.
Bardzo dobrze.
W środku sporo miejsca, autko miejskie ale o sporych rozmiarach. Sporo schowków. Tylna kanapa spokojnie na 2 osoby.
Bardzo dobrze, ja jako pasażer zawsze mam problem żeby nie zasnąć. Jest cicho.
Auto na gwarancji bez ograniczeń prze 5 lat, więc tylko przeglądy.
Moim zdaniem bardzo przyzwoicie, w środku trochę twarde materiały, ale bardzo dobrze spasowane. Ma to tez zaletę, że tworzywa nie są podatne na uszkodzenia. Słyszałem opinie o samochodach różnych marek skrzypiących od nowości, ale w Hyundaiu nic takiego nie występuje.
Mały przebieg ale w niespełna 5 miesięcy, żadnych problemów. Przepraszam regulowany był zamek w drzwiach tylnych, ale oczywiście w ramach gwarancji.
Brak.