Dostalem ten samochodzik w ramach auta zastepczego.Samochodzik ma miesiac i 20000 1.2 bezynka 85km przebiegu wiec uzytkowany jest dosc efektywnie. Ja przesiadajac sie z auta o 3krotnie wiekszej mocy i ponad 3krotnie wiekszym momecie to powiem krótko MASAKRA. Ale to moje subiektywne odczucie poniewaz lubie bardzo szybko i sprawnie się poruszac. I to jest jedyny minus jaki mam jezeli chodzi wnetrze to naprawde nie ma sie czego wstydxic , nie jest to klasa premium (plastiki twarde) ale w dwóch kolorach fotele w miare wygodne i sporo regulacji. Bagażnik maly ale ns zakupy wystarczy. Miejsca jak na tak male auto jest sporo. Ogólnie sie podoba ale moim zdaniem najdrozsza wersja za62000 wola o pomste do nieba nigdy nie wydal bym na niego takich pieniedzy.
Malo dynamiczny i dosc psliwozerny srednie spalanie 6.6 to sporo.
Precyzyjna ale ciezko wycxuc przelozenia samochod ladnie odpucha sie od 1000-2000 potem przerwa do 4000 i dopiero po tej wartosci znow jedzie
Mi osobiscie wspomaganie elektryc ne nie odpowiada
Całkiem niezle jak na taki malutki samochodxik
Szybko przywyklem a na codzien poruszam sie bmw a tsm ergonomia na wysokim poziomie
Bardxo sprawna klimatyzacja i ogrzewanie
Jesg bardxo dobrze z przodu, a jezeli pasażerowie przedniego rzedu nie beda za bardxo odsuwali fotela to nawet dorosli moga przemieszczac sie z tylu ale w dwojke;)
Silnika nie sluchac wogule dobrze ze jest obrotomierz ::)
Spalanie 6.6 w cyklu mieszanym to nie jest nic dobrego . Ale moze js nie umie jezdzic bezyna (mam mocnego diesla i on jedzie w cslym zskresie obrotow
Zbyt drogi jak na to co dostajrmy za te pieniadze
Nic o tym niecwiem bo auto uzytkowalem 10dni