: Z jednej strony robi wrażenie sztywnego z drugiej nawet jeżdżąc po naszych dziurawych drogach jest całkim komfortowe.
Bardzo przyjemne auto, wygodne, duże fotele , spory bagaznik, wyposażenie to już rewelacja. Fajne elektryczne wspomaganie kierownicy(bardzo lekko przy wolnej jeżdzie i ciężej przy szybkiej). Materiały są przyzwoite i dobrze spasowane.
W porządku, bardzo elastyczny na wyzszych biegach, ciagnie od najnizszych obrotów.
Może są lepsze ale tej nic nie brakuje, bardzo krótka jedynka. biegi wchodzą łatwo i precyzyjnie poza wstecznym, czasami trzeba drugi raz wysprzęglić.
Zawieszenie jest raczej sztywne, nic nie stuka, nie przenosi drgań na kierownicę.
jest ok, dobre duże lusterka.
Wszystko tam gdzie trzeba, jeżli miałbym się czepiać fotel kierowcy mógłby się niżej opuszczać( jest regulacja wysokości), a kierownica blizej "przyciągać"(regulacja w dwóch płaszczyznach).
na rzie jestem w stanie sprawdzić tylko ogrzewanie, które jest rewelacyjne, przy -15 trzeba je przykrecać.
Z przodu doskonale, z tyłu jak na ta klasę nie jest źle.
Tutaj trochę gorzej, powyżej 100km/h zaczyna głosno szumiec ale to może tylko promocyjne nienajlepsze opony zimowe.
Średnie spalanie z komputera 5,9 l/100km 50% trasa 50% miasto bez dramatycznych korków.
Wyposażenie w tej klasie i za te pieniądze jest rewelacyjne(np; 6 poduszek, ESP, klimatyzacja fajne radio z MP3 i USB ze sterowaniem w kierownicy)
To sie okaże, acha zauważyłem że nie swici przycisk elektrycznej szyby od strony pasażera.
Brak
- zużycie paliwa dla silnika 1.2 DOHC 78KM 57kW