: naprawdę solidne blachy, miałem dzwona w drzwi kierowcy i wyszedłem bez szwanku, poza wymianą drzwi, błotnika, zderzaka i zwrotnicy reszta OK zwłaszcza amorki i silnik
Zgadzam się z jednym z właścicieli H200 2,5 TD - lepiej kupić takie H200 czy H1 niż wybitą T4... Akurat mam porównanie z teczkami z mojego rocznika...... duży plus dla Hyundaia
Ceny części umiarkowane, trzeba się liczyć z tym że serwis nie oferuje wielu zamienników poza klockami, filtrami i paskami. Przykładowo cena nowej zwrotnicy z ABS to prawie 1200 zł
Jestem pozytywnie zaskoczony, wysoka kultura pracy, przy 50 km/h wrzucam piątkę i jazda....... Mój silnik to 2,4
zawieszenie stosunkowo sztywne, na pakę wrzucam tonę + 4 pasażerów i wtedy jest OK, również świetnie z lawetą
doskonałe lusterka, szyba w tylnej klapie i po bokach więc widzę wszystko
Wygoda dla kierowcy i pasażera bez zarzutu, z tyłu gorzej ale ja przesunąłem ściankę grodziową i tylną kanapę i miejsca jest opór
nagrzewa się szybko i skutecznie, wiele wariantów nawiewu, klima daje radę chociaż to duża przestrzeń.... świetna sprawa to wybór źródła nawiewu: z zewnątrz lub z auta
jak wcześniej........
do 110 km/h nieźle powyżej już słychać szumy powietrza i nieco silnik
na gazie bez obciążenia w trasie do 100km/h ok 15-16 litrów, z lawetą + auto ok. 17-18 litrów w cyklu mieszanym
po mieście zużycie gazu jak z lawetą
za cenę 20-25 tyś. zł dostaniesz super auto, moje ma klimę, 2xairbag, central z alarmem na pilota, ABS, hak, regulację kierownicy itd, w tej cenie T4 to już mocno wylatany dziadek i to bez dodatków
jak na 1999 rok produkcji to do tej pory nic poza krzyżakiem na wale i przegnitą miską olejową
nie było takich...