Lista ocen Hyundai Getz 1.5 CRDi 88KM 65kW 2002-2008 (25)

4,6
~regent@wp.pl
Hatchback 1.5 CRDi 88KM 65kW
Bardzo fajny mały i niepozorny samochód. Tani w eksploatacji i niezawodny.
~M.J.
Hatchback 1.5 CRDi 88KM 65kW
Silnik rewelacja! Jeździłem służbowym Focus\'em 1.6 benzyna - jest głośniej niż w Gacku z silnikiem wysokoprężnym! Przyspieszenie, nawet na piątym biegu - super! (Silnik)
~Tomasz
Hatchback 1.5 CRDi 88KM 65kW
Ogólnie samochód jest super. Pokochałem go od pierwszej jazdy próbnej.
3,7
~kierowcagetza
Hatchback 1.5 CRDi 88KM 65kW
Samochód jest dobry do miasta. Dla osoby ceniącej niezawodność i tanie koszty utrzymania strzał w dziesiątkę. Mankamentem samochodu jest Korozja która dotyka nadkola oraz klapę, wysoki hałas w środku, niski komfort jazdy na poziomie golfa 3.
4,2
~mijan8@wp.pl
Hatchback 1.5 CRDi 88KM 65kW
Polecam auto bo jazda z tym elastycznym silniczkiem jest na prawdę przyjemna. Hamulce już sprawdzone są dobre:))
4,5
~Mari 1977
Hatchback 1.5 CRDi 88KM 65kW
To bardzo dobre auto w tej klasie, bije na głowe niezawodnością moje poprzednie \"307\"
~trelek
gdyby nie spalanie byłoby ok - dla porównania Yaris D4D pali dużo mniej
4,3
~Joozek
Hatchback 1.5 CRDi 88KM 65kW
Pozytywnie mnie zaskoczył zrywny silnik, dobre wyciszenie. Niestety kokpit nie jest ładny. Ten samochód który oceniam to była służbówka. Pytanie czy bym go kupił ? Oczywiście ! kupiłem automat 1.4 benzyna i jestem zadowolony.
~roald.zub@sophie-cards.com
Hatchback 1.5 CRDi 88KM 65kW
Jestem w nim zakochany. Polecam go którzy nie potrzebuję zbyt dużej ilości miejsca i do ciągłego latani nim. Minus mugłby być trochę większy bagażnik, tylko 254 litrow.

Usterki Hyundai Getz

Liczba wpisów: 14

Hyundai Getz – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

4,6
~beeper
Hatchback 1.5 CRDi 88KM 65kW
Bardzo elastyczny, mocny, jazda zarówno w mieście jak i poza sprawia dużą przyjemność. (Silnik)