: niezawodność tego autka podczas użytkowania
: nie miałam
jestem 3 właścicielem, kupiłam z przebiegiem 75000; gdybym nie dodała dodatkowych głośniczków, podgrzewanych lusterek bocznych; to tylko normalne przeglądy, wymiana opon,olej, benzyna, mycie i wciąż jężdże, znakomity w trasie, zwrotny, szybki, świetnie parkuje się; dla mnie super autko
cichy, od początku nie miałam problemu
bez napraw
bez napraw
lakier metalik, jak na razie nie miałam problemu, ale trzeba dbać normalnie;
siedzę na tyle wysoko, że widzę drogę przed sobą, nie jest to "samochód bez kierowcy", czyli tak jak lubię
świetnie dla kierowcy, nie muszę używać żadnych poduszek ani podkładek pod plecy żeby było wygodnie, w długie trasy bardzo wygodnie;jedynie podłożyłam specjalną poduszkę pod zagłowek, ponieważ jeżdżę z głową opartą o zagłowek, dzieki temu nie mam sztywnego karku; większość kierowców jeżdzi spięta,sztywna w karku co przekłada się na komfort i bezpieczeństwo jazdy
bez zarzutu; klimatyzacja też jest, ale nie używam za często (chyba że upały), ponieważ wentylacja najczęściej wystarcza
kierowca i pasażer z przodu bardzo wygodnie, pasażerowie z tyłu - zależy od gabarytów, wydaje mi się, że duży na długa trasę, mógłby narzekać; ale na razie nikt z moich pasażerów nie narzekał, ale tylne siedzenia są wygodne
w moim egzemplarzu ok; chociaż zależy to od opon; miałam takie, że przy otwartym oknie latem, w trasie trochę głośno było; ale radia słucham niezbyt głośno i wszystko słyszę, telefon - słuchawka i zestaw głośnomówiący- ok;
dla mnie super; jeżeli benzyna tania - to na prawdę mogę jeżdzić codziennie
dla mnie jakość i cena (za używany) 8000 - 12000 w rocznikach starszych jest na prawdę dobra,polecam
ja ich nie miałam
nie miałam