: W sumie cisza w środku przy spokojnej jeździe, płynnośc pokonywania nierówności oraz wentylacja i ogrzewanie.
: Strasznie słaby lakier. odpryskuje od kamieni.
Na tę pojemność ok. w porównaniu do CC 700 ,ktore to posiadałem poprzednio zbiera się lepiej (oczywiście jak nie włączam klimy), ale samochodzik jest prawie 2x cięższy. dobrze w mieście i na trasie jak się rozpędzi. Do wyprzedzania jednak trochę za mało.
Zero problemów. Czasem nie wchodzi wsteczny ale b.rzadko. W CC było gorzej.
Moim zdaniem jednak Fiat miał przewagę.Trochę wyższe zawieszenie, ale nie wisiał na krawężnikach ani w kartoflisku.Powyżej 110km/h na trasie myszkuje!! W CC nie do pomyślenia. Ale tak nie trzęsie jak w CC przy spokojnej jeździe i płynniej pokonuje nierówności.
Do przodu genialnie.do tyłu gorzej. Niestety wina szerokich słupków z boku i z tyłu. Lecz prawda jest taka, że każdy producent aby podnieść bezpieczeństwo stosuje szerokie słupki, co ogranicza widoczność.Ale nie jet tak tragicznie jak w hatchbackach.
Wszystko na swoim miejscu. Chwila przyzwyczajenia i już wiesz co gdzie jest. Troszkę ograniczony dostęp do włączników świateł przeciwmgielnych przednich i tylnych lecz moim zdaniem nie jest to taka straszna wada , ponieważ tych świateł używam sporadycznie. Źle wyprofilowana deska przy konsoli. (wina poduszki pasażera). Co położysz to spadnie.Ratunkiem jest mata antypoślizgowa lub kratka rodem z SYRENY.(Pamiętacie??)
Latem z klimatyzacją jest ok Zimą ogrzewanie też ok . nie mam zastrzeżeń do tego. Jedynie uwaga do wentylacji popzrzez "otwarcie okien" okrutny hałas.
Jak dla mnie znakomicie. W CC było podobnie (tak twierdzi kobieta) ale nikt mi nie łazi po głowie ( 5dr) dla 4 osób w trasie super. dla 5 ciut mało.
Cicho do 110 km/h lub do 3500obr/min. Potem coraz głośniej. Przy 140 b. głośno. Ale i tak niebo i ziemia między CC 700.(Tam głośno od początku.) Moim zdaniem trochę źle odrobili lekcję z aerodynamiki.Przy otwartych oknach nie da się jechać. okrutny hałas. Założyłem owiewki z przodu i z tyłu (HEKO 67 zł). Trochę pomogło. Ale i tak jeżdżę z zamkniętymi oknami (klima). Hałasy dochodzące z samochodu ? A co to takiego ?? Radio ciut głośniej i nie słychać :).
Wg producenta w mieście 5.9 HAHAHA. Chyba w Koreańskim mieście. W Warszawie w lecie 8.5 Mieszane z trasą 7.7 (ale z klimą i w 4 osoby) Może jak bym jechał po "dziadkowemu" 60 km/h to może by i tyle było. Podobno i Peugeot z s-kiem 1.1 też tyle
Choć teraz w promocjach za te wyposażenie (FUN a teraz STYLE) dają silnik 1.4 i klime w cenie to nadal znakomicie. Upust cenowy, centr.zamek opony zimowe i ubezpieczenie gratis. A to też się liczy no nie??
Na razie nic (pocieszenie w CC przez 5 lat też nic)
J.W
- zużycie paliwa dla silnika 1.1 MPI 66KM 49kW