: bardzo dobre zawieszenie dla spokojnych uzytkownikow jeswt super!!!!dla bardziej wymagajacych to niestety autko jest za lekkie i slabo sie trzyma drogi powyzej 120 jak jest wiatr
bagaznik jest wystarczajacy, w srodkumiejsca jest poprostu cała masa a fotele calkiem wygodne,radio jest montowane w taki sposob ze nawet profesjonalista nie da rady go ukras z 5 minut- za duzo srub dali!!!swietna sprawa-glosniki sa wystarczajace-tyl wielkie -przod małe ale dobre,slaba widocznosc do tylu ale duze lusterka
jak na 115 koni to przyspieszenie moglo by byc lepsze.potrafi zamknac licznik-220km/h-bez problemow. zapakowany po dach osiaga tylko 200km/h. swietny dzwiek przy wysokich obrotach-tego nie ma w innych autach.a na niskich obrotach przy spokojnej jezdzie jest bardzo cichy
nie mam z nia problemow bo jestem wysoki i mama daleko fotel wysuniety=nizsi narzekaja ze za bardzo cofnieta jest i ze ma duze skoki
podatny na wiatr w szczegolnosci powyzej 120km/h-zawieszenie w porzadku.dobrze pokonuje zakrety.dobrze znosi ciezary
slaba do tylu ale nadrabia starsznie na bocznych lusterkach-sa ogromne
pali duzo ale za to nie trzeba naprawiac...cos w tym jest
nawiew jest nieco inny niz u konkurencji co moze przeszkadzac-brak zaamkniecia srokowego nawiewu kabiny , paruje tylna szybai boczne tylnie tez a przednie boczne odparowuja do polowy
przesstrzen jest potezna dla kierowcy i pasarzerow z tylu!!!!!-mam 190cm wzrostu a i tak sie zaawsze znajdzie DUZO miejsca za mna!!!!
dobre wyciszenie-wszystko porzadnie uszczelnione wiec nic nie syczy ani nie dmucha ani sie nie telepie zaden plastik-wsadzili mase srub wiec konkurencja pada na ryj!!!
szyba jazda w miescie jak i spokojna to 10l, trasa przy okolo 190 to tez 10l.wolniej nie jerzdze wiec nie wiem ile pali na spokojnie
bardzo dobre autko za niska cene jedynie co moze denerwowac to spalanie-wolal bym aby to byl diesel ale takich nie bylo w tych latach=polecam autko w szczegolnosci wysokim osoba.4el szyby i lusterka centralny zamek i 4 poduszki w moim autku mowia same za siebie
latajace lekko lusteka przy wiekszych wiatrach-lub powyzej 120km.powoli odchodzaca wykaldzina z dachu, reczne wyciaganie antenki do radia,srodkowe lusterko czasami tez lata
jak na razie to chyba nic ale pada mi powoli ropzrusznik. auto kupilem w bardzo dobrym stanie i wygladalo tak jakby gosc mowil prawde ze migdy go nie maprawial!!!!!!do tej pory mam spokuj
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 16V 114KM 84kW