: Mam go ponad rok czasu, a jescze jak na niego patrzę to się uśmiecham. Po prostu auto z duszą. Zastanawiam się nad kupnem rocznika 2007-08.
Piękny samochód, ponad czasowy, wygodny, ale raczej dla ludzi ze zdrowym kręgosłupem - sztywność i wsiadanie.
Posiadam instalację LPG - sekwencja, różnicy w jeździe nie ma, silniki hyundaia dobrze znoszą gaz.
Precyzyjna, krótki skok, na autostradzie brak 6-tego biegu
Jeździ jak po szynach, po roku jazdy przyzwyczaiłem się do sztywności zawieszenia.
Do przodu widać nie wiele - długa maska, nisko osadzone fotele, a do tyłu to już prawie nic ;) Nie mam czujników parkowania, wybieram po prostu wygodne miejsce. Na plus - duże lusterka regulowane elektrycznie
Dwie osoby mogą przejechać bez zmęczenia 1500km, tyle jechałem do Paryża, jesienią i latem. Bagażnik na dwie osoby w sam raz.
Klimatyzacja automatyczna, bardzo sprawna i cicha
Auto 2 + 2, z tym że drugie raczej dla osób niskich, ze względu na nisko poprowadzoną linie dachu i pokrywy bagażnika. Z przodu bardzo wygodnie, nawet dla osób powyżej 185cm.
Przyjemny pomruk, nic dodać.
Posiadam instalację LPG, chociaż jej nie zakładałem ani nie szukałem auta z taką instalacją. Przeglądy co 12 000km w granicach 350 zł z materiałami eksploatacyjnymi. Bardzo niezawodne auto.
Dzięki kształtom karoserii i jakości wykonania, wielkości kabiny najlepszy wybór w tej klasie aut.
Absolutnie nie ma żadnych usterek
Brak i oby tak dalej.
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 i 16V 143KM 105kW