samochód ma ładny wygląd i niezły silni ale niestety to koreańskie gówno.
Silnik jest ok dobre przyspieszenie w miarę elastyczny samochód ma kopa wyprzedzać można bez obaw.
skrzynia w porządku,czasami jedynka się przycina.
samochód nie nadaje się na nasze drogi!zawieszenie delikatne czuć każda dziurę czy nierówność.drogi trzyma się w miarę dobrze.ogulnie jakby jechało się wozem drabiniastym.
widoczność słaba,siedzi się na podłodze może dlatego.poza tym lusterka są w złym miejscu.
w miarę ok.ale materiały są kiepskiej jakości wszystko piszczy i skrzypi koreańska tandeta.
jak na stary samochód bardzo dobrze,szybko się nagrzewa i nawet przy -20 stopniach w aucie bardzo ciepło.
zaskoczyło mnie to jak obszerny jest ten samochód w środku,z zewnątrz na to nie wygląda.kierowca i pasażer mają bardzo dożo miejsca z tyłu wiadomo coupe.
samochód jest bardzo głośny w środku przy prędkości ponad 150km/h nie słychać radia.
tu zaczyna się koszmar.auto paliwożerne ceny części kosmiczne kąplet uszczelek podgłowicę750zł!!przegub 500zł!! poza tym nie ma zamienników i na części trzeba czekać.MASAKRA !!!!!!!!!!
za tą kasę mogłem kupić rok starszą toyotę celice i żałuję że nie kupiłem.
raczej nic się nie psuje.
nie ma poważnych usterek ale o auto trzeba dbać bo jak już coś się zepsuje to będą straszne koszty.
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 i 16V 137KM 101kW