: Super aż żal wjeżdzać w te polskie dziury :) diagnostyka wykazała że zawieszenie w super stanie może to dzięki regularnym przeglądom
Auto bomba i przypuszczam że za jakis czas ceny tych aut wzrosną bo puki co są śmieszne a hyundai coupe to auto obok którego nikt nie przechodzi obojętnie. Nie ma co się sugerować że pochodzi z Korei wykonanie na zewnątrz jak i wewnątrz jest bardzo dobre z porządnych materiałów
bardzo dynamiczny, zostawia wszystkich w tyle, daje przyjemny odgłos, spokojnie można nim wyprzedzać nawet na niskich obrotach :)
wieloma samochodami jeździłem głownie nowszymi, i jestem mile zaskoczony skrzynia chodzi jak w nówce.
powtórze to co inni, trzyma się drogi jak by go ktoś przykleił, a na zakrętach jak na szynch. Super
są autka której mają lepszą widocznośc szczególnie w tylnej szybie, ale to jest dla mnie mało istotne,to wkońcu coupe.
wszystko idealnie . brak zastrzeżeń :)
no tutaj ogromne zaskoczenie , 10 stopni mrozu a hyundaia odpalasz i masz ciepło, wystarczy wyjechać na ulicę 2 min i i można zdjąć kurtkę. Super
dla kierowcy i pasażera z przodu mega wygodnie bardzo dużo miejsca na nogi fotele świetnie wyprofilowane. nawet dalekie podróże nie są męczące. z tyłu sporo miejsca na nogi i wygodnie ale dla osób do 170 cm wzrostu. Powyżej trzeba się schylić ale nie ma tragedii
znajomi odradzali mi autko z drzwiami bez obramówek na szyby. Ale kostruktorzy spisali się na medal jest cicho i przyjemnie nawet przy większych prędkościach. Choć zależy to w dużej mierze od stanu autka.
dobrze nie doskonale ze względu na to zużycie paliwa. To nie jest ekonomiczne autko. chociaż w trasie jak włączam tempomat potrafi mile zaskoczyć.
Części są toche droższe ale co z tego :D jak hyundai coupe rzadko się psuje. a jak się o niego dba to wcale, wymienia się tylko części typowo eksploatacyjne.
Jakoś do ceny jest śmieszna. Auto zaje**ste. jak go kupiłęm znajomi nie kojażyli go wogóle bo jest raczej rzadko spotykany myśleli po wyglądzie że jest o połowe młodszy i kilkukrotnie droższy niż w rzeczywistości.
wszystko działa , nawet mechanizm automatycznej anteny a słyszałem że potrafi szwankować. u mnie jest super. nawet koło zapasowe nie było nigdy używane na oryginalnej alufeldze są jeszcze naklejki
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 i 16V 137KM 101kW