Wyróżnia się na drodze. Nie jest to kolejny Golf, czy BMW - orginalny sytl i przyjemność z jazdy gwarantowane.
Bardzo elastyczny i mimo malej pojemności jak na auto sportowe - o przyzwoitych osiągach (ok 9,4 sek do 100km/h). Bardzo ladnie wkręca się na obrty i daje wiele przyjemności z jazdy.
Skrzynia bardzo dobrze zestrojona. Choć dość "krótka" - daje dobre przyśpieszenia, prędkość max nie jest imponująca, to jednak sprawdza się bardzo dobrze w naszych warunkach (mało autostrad i długich prostych odcinków). Nie trzeba często zmieniać biegów, co jest po części zasługą elastyczności silnika.
Bardzo dobre wrażenie - nie jest bardzo twarde, ale na tyle sztywne, by można było pokusić się o "sportową jazdę". Nie jest doskonałe, bo mogłoby być bardziej wytrzymałe. Mam na myśli tu typowe usterki eksploatacyjne - do tej pory wymieniałem łożysko, ale już słyszę drobne stuki;) (normalka na tych dziurach)
Świetna! Jak na auto sportowe oczywiście. Miałem okazje jechać innymi autami, gdzie było dużo gorzej.
Wszystko na swoim miejscu i pod ręką. Obsługa klimatyzacji i innych przełączników intuicyjna i łatwa.
Taka jaka być powinna.
Bardzo przestronne wnętrze. Jeżeli chodzi o tylną kanapę - troche gorzej, ale nie tragicznie. Czterech duzych facetów spokojnie się mieści;)
Nie idealnie - słychac delikatnie szum.. ale ok.
Auto sportowe, i przy sportowej jeździe musi swoje "wypić". Ale wszystko zależy oczywiście od "ciężkości nogi" ;)
Bardzo polecam. Auto o nieprzeciętnym wyglądzie, niedrogie i dające dużo przyjemności.
W każdym aucie coś się znajdzie - tu na razie spokój;)
Jeszcze mnie nie zawiódł.
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 i 16V 114KM 84kW