: wyglad, prowadzenie, wysoka jakos materialow uzytych do wykonania wnetrza!
: to najwieksz abolaczka tych aut, ale nie wszystkich to zalezy od egzemplarza
: niestety nasze drogi nie sprzyjaja zawieszeniu
kocham ten samochodzik, moj czerwony hultaj ;) ma idealny wyglad i aż bużka sama mi si ecieszy kiedy nim jade i widze go na parkingu:) i milo jak czasem pomacha do mnie ktos z innego hyundaia gdy sie mijamy na drodze :) pozdrowionka
rewelacyjny silnik, bezawaryjny!!
czasem ciezko wrzucic 1, ale poza tym chodzi ok, czuć , że zmienia sie biegi i to lubie:)
mógłby być lepszy kąt skretu, ale nie ma co narzekać, autko jest dosyd dlugie
widocznosc jest ok, tylko przez dosyc dluga maske nie do konca widac ile zostalo miejsca do zaparkowania, ale z czasem robi sie to na wyczucie
niesamowicie dużo miejsca i dla kierowcy i dla pasazera z przodu, mniejsze ludizki z tyłu tez ni enarzekaja, jednak jest to samochod głownie 2 osobowy ;)nadbagaż niewskazany ;)
niestety pali sporo , no ale to jest sportowe autko i taka ich cecha,że potrzebuja troche paliwa, za to moc i komfort jazdy rekompensuja zuzycie paliwa!
hmm no jak to starsze autko, sypie sie (chociaż z góry zaznaczam że nie wszystkie egzemplarze bo 50% z 1997 jest w marnym stanie a drugie 50% w świetnym - nie wiem od czego to zależy)główny problem to gnijaca karoseria:/, poza tym autko jest niezawodne, trzeba o niego dbac, wymieniac wszystko na bierzaca i bedzie smigalo. Jak z każdym 15 letnim autkiem trzeba cos drobnego zrobic, ale to sa na prawde rzeczy ktore zuzywaja sie po porstu w trakcie jazdy, żadne wielkie naprawy!
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 i 16V 114KM 84kW