: Konfort jazdy :)Jakosc ceny do jakosci:)Elastycznisc silnika :)A przedewszystkim wyglad to auto ma cos w sobie:)))
: zarowki wymienilem i narazie cisza :))
Auto naprawdę warte poleceni cóż można innego kupić za te pieniądze o takiej jakości:))) Wygląd auta bardzo atrakcyjny ,robi ogromne wrażenie na użytkownikach drug i przechodniach już nie mówiąc o płuci przeciwnej.Słyszałem wiele opini co do tego auta i 99% było pozytywne odnośnie wyglądu.Po prost to jest samochód niecodzienny i stosunkowo rzadko występujący na naszych drogach i dlatego wzbudza zainteresowanie :))))
Jeśli chodzi o 1.6 to nie ma co narzekać. Bardzo duża zaleta jest elastyczność , nie trzeba ciągle zmieniać biegów, co do pracy dzwiek tłumika nadaje autu sportowy charakter chodz to tylko 1,6:)
Cóż chyba tylko wsteczny czasem nie wchodzi ale to w hyundaiu coupe często przypadlość , Pozostałe biegi wchodza bez zarzutu i do twego bardzo wygodnie sie korzysta z dzwigni zmiany biegów:)))
Rewelacja:) chodz troszkę twardy w końcu to normalne przy aucie tego typu,co do wiekszych predkosci auto jest jak przyklejone do drogi nie czuć prędkości przy ok. 200km/h.Jestem bardzo zadowolony lecz jak jezdze po naszych ścieżkach bo ciężko je nazwć drogami i wpadam w kolejną koleinę i dziurę to aż serce boli:(
Z przodu wszystko ok:)Ale co do tylu to gdyby nie lusterka boczne to musiałbym zabierać kogoś aby pomógł mi w cofaniu.
Bardzo dobrze i inteligentne rozwiązanie .Nie trzeba nieć IQ 140 aby rozszyfrować gdzie i do czego służą poszczególne przyciski:)))
Szybko sie nagrzewa i rewelacyjnie mrozi czyli nic więcej czlowiekowi do szczescia nie jest potrzebne:)))
Miejsca z przodu jest co nie miara sam mam 191cm i czuje komfort przy jezdzie i długiej trasie:))Z tylu siedziałem 2 razy a raz dłużej około godziny uffff wrażenia były szokujące do tego dochodzą dziury w drodze i czasem ostrzejsze hamowanie wiedz albo usiąść w kasku albo można liczyć guzy zupełna porażka:(((((
Przy jezdzie do 120km/h super:)gdy prędkość zostanie przekroczona słychać dzwięk ze to sportowe auto,chyba to zaleta lecz słychać także wiatr ale ogólnie jest bardzo dobrze:)
Na trasie naprawdę super gdyż nie oszczędzam samochodu czasem wciskam do dechy :)Cykl mieszany także jest nie pustoszy kieszeni tym bardziej ze posiadam instalacje LPG:))) Jednym słowem jestem mile zaskoczony!
SUPER!!! Naprawdę za te pieniądze ciężko kupić auto z takim wyposażeniem wyglądem i komfortem jazdy zawodnością :)))Słyszałem opinie ze to hyundai to daewoo i będę musiał jezdzic z przyczepką części ,a tu masz babo placek wszystko działa jak należy i sie nie psuje.A opinie znikły gdzieś i tyle:))))
Mam auto rok i wymieniłem tylko żarówki.Dla mnie rewelacja nie czuje za mam samochód leje i jezdze jakie to proste:))))))
Nic nic zupełnie nic .Nic nic zupełnie nic ....
Oby tak dalej:))))))
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 16V 116KM 85kW