: Bardzo pozytywny samochod dla człowieka. Lepiej by jego użytkownik znał się na motoryzacji i w minimalnym stopniu na mechanice, to ominie i tak dość tani serwis
: No po prostu nie trwałe na nasze drogi
Był to mój pierwszy samochód w 2010r wybrany jako kompakt na miarę moich gabarytów 203cm i pod tym względem sprawdzał się świetnie. Nie mniej jednak okazał się ten samochód dość nie trwałym, oraz w moim przypadku skoczyło się na uszkodzonej uszczelce pod głowicą ✖️
Słaby. Nie ważne obroty, to i tak daje mało mocy. To po prostu jeździ, a nie daje wrażenia.
16 letni egzemplarz a trzebalo indywidualnego kursu do tego jak zmianiac biegi. Mieszanie w wiadrze. Bardzo słabo
Bez zarzutów
O dziwo tylko lekkie korozje
Jak na kompakta to lepszego komfortu motoryzacja w 2024 wciąż nie widziała. Broni się malutki
Ogólnie okej, malutkie pedałki
Jak na benzynę z silnikiem prawie pod kierownicą to długo się nagrzewa...
Gigant
Do 50km/h okej. Dalej slabo
7l spalania to sporo jak na tego typu auto. Części tanie ale ich dostępność jest kiepska
Za drogi.... Zdecydowanie za dogi patrząc na konkurencję w kontekście tego co auto ze sobą oferuje, jak również z jego wątpliwą trwałością
Po za bardzo luźnym lewarkiem lekkich usterek nie uświadczyłem
Z nagla odezwała się uszczelka pod głowicą po 16 latach użytkowania przy 194k km co skończyło się zezłomowaniem
- zużycie paliwa dla silnika 1.0 i 56KM 41kW